Τα μηνύματα των δημάρχων στον Βόρειο Τομέα Αθηνών για τη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων
Κοινωνία

Τα μηνύματα των δημάρχων στον Βόρειο Τομέα Αθηνών για τη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων

Τις ευχές και τα δικά τους μηνύματα στέλνουν οι δήμαρχοι του Βόρειου Τομέα Αθηνών στις μαθήτριες και τους μαθητές που ρίχνονται από σήμερα στη… μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων.

Σε όλες τις δηλώσεις σχεδόν κοινή συνισταμένη είναι πως πρόκειται για μια σημαντική δοκιμασία, η οποία ωστόσο δεν καθορίζει τα πάντα…

Ακολοθούν τα μέχρι τώρα μηνύματα που συγκέντρωσε το «Ε» μέσω δελτίων Τύπου και αναρτήσεων στα social media των 12 Δήμων του Βόρειου Τομέα.

Βασίλης Ζορμπάς, δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Εν’ όψει της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας καλή επιτυχία.

Εύχομαι να ολοκληρώσουν με δύναμη, αισιοδοξία, ψυχραιμία, υπομονή και επιτυχία την προσπάθεια που έχουν αρχίσει από καιρό και να συνεχίσουν με την ίδια θέληση σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη στους γονείς και τους καθηγητές των παιδιών που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό τους.

Κωνσταντίνος Βαφειάδης, δήμαρχος Βριλησσίων

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία σε όλους τους μαθητές. Βασικός στόχος σας θα πρέπει να είναι να γίνετε ευτυχισμένοι άνθρωποι και ενεργοί πολίτες. Με πίστη στις ικανότητές σας και ψυχραιμία είμαι σίγουρος ότι θα πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Και θυμηθείτε ότι μια μόνο στιγμή δεν καθορίζει όλη τη ζωή.

Εύχομαι, επίσης, καλή δύναμη στις οικογένειές σας για να σας στηρίζουν στις προσπάθειες και τις επιλογές σας, αλλά και στους καθηγητές σας που στάθηκαν αρωγοί και καθοδηγητές στην προσπάθειά σας μεταλαμπαδεύοντας πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές.

Δήμος Κηφισιάς

Αγαπητά μας παιδιά, σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία! Καλή δύναμη και δικαίωση των προσπαθειών σας.

Με ηρεμία, υπομονή κι όχι βιασύνη δώστε τη μάχη σας και διεκδικήστε τους στόχους σας. Οι δρόμοι των επιλογών σας είναι ανοιχτοί και διευρυμένοι με σχολές που έχουν πολλές προοπτικές. Με σοβαρότητα και υπεύθυνη καθοδήγηση να τις αναζητήσετε κατά τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού σας δελτίου. Νέες ευκαιρίες προσφέρονται επίσης από τις νέες τεχνολογίες και το ψηφιακό περιβάλλον.

Τα καλύτερα έρχονται όταν ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Ο Δήμος Κηφισιάς είναι δίπλα σας!

Τάσος Μαυρίδης, δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στους υποψηφίους και τις υποψήφιες των σχολείων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, αλλά και όλης της χώρας, που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία!

Είναι λογικό αυτή η δύσκολη δοκιμασία να δημιουργεί άγχος, αλλά με πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία και να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζετε μπροστά σας!

Καλή δύναμη σε σας και τις οικογένειές σας!

Στράτος Σαραούδας, δήμαρχος Μεταμόρφωσης

Καλή επιτυχία σε όσες και όσους συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Είτε πετύχετε είτε όχι στις εξετάσεις, όπως συνηθίζω να λέω, δεν χάθηκε ο πόλεμος, παρά μία μάχη. Και το μέλλον σας είναι γεμάτο μάχες και δεύτερες ευκαιρίες.

Γιατί το μέλλον σας ανήκει.

Για αυτό να έχετε εμπιστοσύνη στην προετοιμασία και στον εαυτό σας και όλα θα πάνε καλά.

Καλή επιτυχία!

Δέσποινα Θωμαΐδου, δήμαρχος Νέας Ιωνίας

Αγαπητά μου παιδιά, Εκλεκτοί γονείς & εκπαιδευτικοί, καλό κι ευλογημένο μήνα!

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων εύχομαι ολόψυχα σε όλους και όλες σας να έχετε ψυχραιμία, ηρεμία, επιμονή και αισιοδοξία ώστε να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Πρόκειται για μια νέα πρόκληση στην προσωπική και εκπαιδευτική ανέλιξη με την προσδοκία να αποκτήσετε εφόδια ικανά για μόρφωση, καταξίωση και απασχόληση, ωστόσο δεν είναι η μοναδική για τους στόχους που έχετε θέσει και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι πολλές, όπως και οι προκλήσεις.

Στους γονείς και στους καθηγητές που στέκονται δίπλα σας σε αυτή την προσπάθεια εύχομαι καλό κουράγιο, να συνεχίσουν να σας στηρίζουν ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Είμαστε σίγουροι ότι οι κόποι σας και η αξιέπαινη προσπάθειά σας τόσων μηνών θα στεφθούν με επιτυχία!

Η ζωή, μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και το μέλλον ξεδιπλώνεται μπροστά σας!

Η πόλη μας σας χρειάζεται, όλες και όλους!

Καλή επιτυχία!

Ιωάννα Αθανασάτου, αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Χαλανδρίου

«Από σήμερα 1 Ιουνίου, τα παιδιά μας δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους, μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων, για τους στόχους που έχουν θέσει.

Τους ευχόμαστε από καρδιάς να αντιμετωπίσουν τη διαδικασία με δύναμη και αισιοδοξία και οι προσπάθειές τους να στεφθούν με επιτυχία. Ας μην ξεχνούν όμως ότι οι Πανελλαδικές, παρότι μια σημαντική στιγμή, δεν είναι η μοναδική ευκαιρία για να υλοποιήσουν τους στόχους της ζωής τους.

Καλή δύναμη, ευχόμαστε, και στους εκπαιδευτικούς για την εκπλήρωση του έργου τους, καθώς και στις οικογένειες των υποψηφίων.

Ο Δήμος Χαλανδρίου παραμένει στο πλευρό τους, σταθερά προσηλωμένος στη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών στην εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και στη βελτίωση των υποδομών των σχολείων της πόλης».

Δήμητρα Κεχαγιά, δήμαρχος Πεντέλης

Σήμερα ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ & αύριο για τα Γενικά Λύκεια, όπως και του Δήμου μας. Όμως πέρα από την έναρξη των εξετάσεων, σήμερα ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη αυτού που λέμε «ενήλικη ζωή».

Σας εύχομαι να είναι μια ζωή υπέροχη, γεμάτη ωραίες και δυνατές συγκινήσεις. Γεμάτη ευχάριστες εμπειρίες και κυρίως να είναι η ζωή αυτή που εσείς επιλέξατε να κάνετε. Όλοι εμείς γονείς, δάσκαλοι, τοπική αυτοδιοίκηση προσπαθούμε καθημερινά, ο καθένας από τη θέση του, να σας προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον. Ένα μέλλον στο οποίο θα μπορείτε όχι μόνο να ονειρεύεστε αλλά να κάνετε αυτά τα όνειρα, πραγματικότητα!

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις, καλή δύναμη σε όλες και όλους και ό,τι και να γίνει μην ξεχνάτε πως η ζωή συνεχίζεται και είναι όλη μπροστά σας!Καλημέρα και καλό μήνα!

Ηλίας Αποστολόπουλος, δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

Νίκος Μπάμπαλος, δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής

Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δήμαρχος Αμαρουσίου

Δημήτρης Γαλάνης, δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet