Την εμπιστοσύνη τους στον υποψ. περιφερειάρχη Γ. Πατούλη εξέφρασαν οι δήμαρχοι Π. Φαλήρου και Ελληνικού-Αργυρούπολης
Περιφέρεια Αττικής

Την εμπιστοσύνη τους στον υποψ. περιφερειάρχη Γ. Πατούλη εξέφρασαν οι δήμαρχοι Π. Φαλήρου και Ελληνικού-Αργυρούπολης

Διαδοχικές συναντήσεις με τους δημάρχους Π. Φαλήρου, Δ. Χατζηδάκη και Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γ. Κωνσταντάτο, είχε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Οι δήμαρχοι εξέφρασαν τη στήριξη τους στο πρόσωπο του κ. Πατούλη και εξήραν το αυτοδιοικητικό έργο του, επισημαίνοντας ότι σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησε διακρίθηκε για τη διεκδικητικότητα και την αποτελεσματικότητά του.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής τούς ευχαρίστησε και σημείωσε ότι πρόκειται για άξιους δημάρχους, με ορατό και μετρήσιμο έργο. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την «επόμενη μέρα» στην Αττική και υπογραμμίστηκε η ανάγκη διεύρυνσης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της μέσα από την αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Έμφαση δόθηκε στις σημαντικές προοπτικές που ανοίγονται από την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου με τον κ. Πατούλη να επισημαίνει ότι είναι προτεραιότητα η άμεση αξιοποίηση της λεγόμενης Αθηναϊκής Ριβιέρας, προς όφελος των πολιτών και εστίασε στην ανάγκη στήριξης της επένδυσης στο Ελληνικό.  

«Μια επένδυση που αν υλοποιηθεί, με καθαρούς κανόνες , σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, με σεβασμό στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία της ευρύτερης περιοχής, μπορεί να καταστήσει την περιοχή έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο, να δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» τόνισε και πρόσθεσε: «Θα στηρίξουμε την επένδυση και σε συνεργασία με όλους τους όμορους Δήμους θα σχεδιάσουμε έργα και παρεμβάσεις που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία σε όλες τις περιοχές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet