Την Κυριακή σβήνουμε μουντζούρες από τη Λεωφόρο Κηφισίας
Περιφέρεια Αττικής

Την Κυριακή σβήνουμε μουντζούρες από τη Λεωφόρο Κηφισίας

Μία από τις τρεις  δράσεις στο πλαίσιο της εθελοντικής εκστρατείας «Let΄s do it Greece» διοργανώνει την Κυριακή 26 Απριλίου η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα στον Κόμβο Παραδείσου και το δαχτυλίδι της Αττικής οδού (Παράδεισος Αμαρουσίου 9 π.μ.).

Συγκεκριμένα θα γίνει καθαρισμός από συνθήματα και γκράφιτι των round about στα δύο σημεία και αισθητική βελτίωση των χώρων αυτών.

Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος δήλωσε σχετικά:

«Κάνουμε μια αρχή για την αισθητική αναβάθμιση των δημόσιων χώρων. Πιστεύουμε στην ελεύθερη έκφραση, μας αρέσουν τα καλόγουστα γκράφιτι, αλλά θέλουμε μια καθαρή πόλη που όλοι να σέβονται τον δημόσιο χώρο. Θα σβήσουμε όσες μουντζούρες μπορέσουμε».

Οι άλλες δύο δράσεις είναι στο Πεδίον του Άρεως και στο Αττικό Άλσος στα εξής σημεία συνάντησης:

  • Πεδίον του Άρεως, στο άγαλμα Κωνσταντίνου (10:00π.μ.)
  • Αττικό Άλσος, στην κεντρική είσοδο (11 πμ.)

Υπενθυμίζεται ότι η εκστρατεία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας «Let΄s do it World», που αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα. Σε αυτήν συμμετέχουν 108 διαφορετικές χώρες του κόσμου και περίπου 8.000.000 εθελοντές.

Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη συμμετέχουν στις κοινές δράσεις που διοργανώνονται στις χώρες τους, με στόχο να διαδώσουν το μήνυμα της προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος, καθώς επίσης και τη διαχρονική αξία του εθελοντισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet