Πίτα στην αντιπεριφέρεια Β.Τ. Αθηνών έκοψαν Ρ. Δούρου & Γ. Καραμέρος
Περιφέρεια Αττικής

Πίτα στην αντιπεριφέρεια Β.Τ. Αθηνών έκοψαν Ρ. Δούρου & Γ. Καραμέρος

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα Αθηνών έκοψε την παραμονή των Φώτων η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο, παρουσία των εργαζομένων των Διευθύνσεων που στεγάζονται στο κτήριο της Περιφέρειας στην Αγία Παρασκευή.

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή δύναμη σε όλους υπογράμμισε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ότι για να γίνουν οι απαραίτητες τομές και αλλαγές στη δημόσια διοίκηση δεν φτάνουν, η βούληση και οι πρωτοβουλίες της νέας διοίκησης αλλά είναι απαραίτητη και η συνδρομή και οι προτάσεις των εργαζομένων ώστε στο τέλος να υπάρχει όφελος και καλύτερη εξυπηρέτηση για τους πολίτες».

Τις υπηρεσίες της αντιπεριφέρειας Β.Τ. Αθηνών επισκέφθηκε η Ρ. ΔούρουΟ κ. Καραμέρος αφού, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ευχαρίστησε την περιφερειάρχη για την παρουσία της και την έμπρακτη στήριξή της, ευχήθηκε σε όλους τους υπαλλήλους των Διευθύνσεων του Βόρειου Τομέα υγεία αλλά και συνέχεια στην άριστη συνεργασία που είχαν τις πρώτες 120 μέρες που έχει αναλάβει καθήκοντα η νέα διοίκηση».

Η κ. Δούρου επισκέφτηκε συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη όλες τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα συνομιλώντας με το προσωπικό και με τους πολίτες σε πολύ καλό κλίμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet