Τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στηρίζει ο αντιπρόεδρος της Δράσης
Περιφέρεια Αττικής

Τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στηρίζει ο αντιπρόεδρος της Δράσης

Τη στήριξή του στον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Δράσης και υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στον Νότιο Τομέα Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης.

Κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στα γραφεία του συνδυασμού Νέα Αρχή για την Αττική, ο κ. Αϊβαλιώτης διατύπωσε την έμπρακτη στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Γ. Πατούλη και υπογράμμισε:

«Βρίσκομαι εδώ για να εκφράσω την εκτίμηση και τη στήριξη μου στο πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία.

»Ο Γιώργος Πατούλης είναι ένας αγωνιστής τον οποίο εκτιμώ εδώ και πολλά χρόνια για τον αγώνα που κάνει. Είναι ένας εξαιρετικός αυτοδιοικητικός που μπορεί να πάει την Ελλάδα και την Περιφέρεια Αττικής μπροστά».

Από την πλευρά του ο Γ. Πατούλης αφού τον ευχαρίστησε θερμά για τα στήριξη, του ευχήθηκε καλή επιτυχία ως υποψήφιου βουλευτή επισημαίνοντας:

«Ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης είναι ένας άξιος άνθρωπος με σημαντική προσφορά στην κοινωνία και την πολιτική. Είναι ένας από τους εκλεκτούς υποψηφίους της Ν.Δ. και του εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία.

»Η Αττική και όλη η Ελλάδα έχουν ανάγκη την αναπτυξιακή επανεκκίνηση για το καλό των πολιτών, για το καλό των παιδιών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet