Τρεις γυναίκες υποψήφιες με τη Νέα Αρχή για την Αττική
Περιφέρεια Αττικής

Τρεις γυναίκες υποψήφιες με τη Νέα Αρχή για την Αττική

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε στον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική τρεις γυναίκες, νέες υποψήφιες περιφερειακές συμβούλους, οι οποίες έχουν διακριθεί στο χώρο των επιστημών και του επιχειρείν.

Πρόκειται για την ψυχίατρο – ψυχοθεραπεύτρια Λίλιαν Μαρκάκη η οποία θα είναι υποψήφια στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, την αρχιτέκτονα – μηχανικό Φωτεινή Δαλιάνη, υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Αθηνών και την Αμαλία Ρέτζιου η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου και θέτει υποψηφιότητα στον Δυτικό Τομέα Αθηνών.

Ο κ. Πατούλης εξήρε την προσφορά της σύγχρονης γυναίκας στο επαγγελματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι και ευχήθηκε και στις τρεις υποψήφιες καλή δύναμη.

Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Χαίρομαι που στο συνδυασμό μας προστίθενται άλλες τρεις γυναίκες με σημαντική πορεία η καθεμία στο χώρο της και αποδεδειγμένη προσφορά στα κοινά. Για εμάς η συμμετοχή και δραστηριοποίηση  των γυναικών στην πολιτική, τους δημοκρατικούς θεσμούς και τα κέντρα αποφάσεων δεν είναι θέμα ποσοστώσεων αλλά ουσίας. Τις θέλουμε δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί να δώσουμε στην Αττική ένα νέο, σύγχρονο πρόσωπο με όραμα και προοπτικές. Εργαζόμαστε καθημερινά προκειμένου η ομάδα μας να είναι έτοιμη από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 να διοικήσει, με ένα ρεαλιστικό επιχειρησιακό  πρόγραμμα. Με εφόδια την εμπειρία μας και τη γνώση των προβλημάτων της Αττικής. Συνεχίζουμε δυναμικά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet