Υποψήφιος με τον Γ. Σγουρό ο Γ. Ντούρος στον Βόρειο Τομέα
Περιφέρεια Αττικής

Υποψήφιος με τον Γ. Σγουρό ο Γ. Ντούρος στον Βόρειο Τομέα

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με την παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής κατεβαίνει ο οικονομολόγος – διεθνολόγος Γιώργος Ντούρος.

Ο κ. Ντούρος θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό.

Συστήνοντας τον εαυτό του στους πολίτες του Βορείου Τομέα Αθηνών ο κ. Ντούρος έδωσε στη δημοσιότητα τα ακόλουθα στοιχεία:

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1986. Η καταγωγή μου, από την πλευρά του πατέρα μου, είναι από το Γιρομέρι Φιλιατών του Νομού Θεσπρωτίας και το Καστέλι Κισσάμου του Νομού Χανίων. Η μητέρα μου έλκει την καταγωγή της από την Κυπαρισσία του Νομού Μεσσηνίας. Έζησα με την οικογένειά μου αρχικά στον Δήμο Αθηναίων, στη συνέχεια στο Νέο Ηράκλειο και σήμερα κατοικώ στην περιοχή του Παπάγου.

Φοίτησα στο 56ο Γυμνάσιο Αθηνών στους Αμπελόκηπους και τελείωσα το λύκειο της Ελληνογερμανικής Αγωγής των Εκπαιδευτηρίων «Καντά».  Πέτυχα την εισαγωγή μου στο ΑΤΕΙ Σερρών, και συγκεκριμένα στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μετά την απόκτηση του πρώτου πτυχίου μου συνέχισα την ακαδημαϊκή μου πορεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο μεταπτυχιακό τμήμα Οικονομικής Επιστήμης. Το δεύτερο μεταπτυχιακό μου το απέκτησα από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Συμμετείχα από την πρώτη στιγμή στο φοιτητικό κίνημα, παλεύοντας για μία ουσιαστική και με αγνά κίνητρα ενεργοποίηση των συναδέλφων μου στα κοινά, καθώς και για ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα. Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι από το 2005 μέχρι και σήμερα σε σημαντικές θέσεις ευθύνης.

Σήμερα εργάζομαι ως τραπεζικό στέλεχος και σύμβουλος επενδύσεων. Το βασικό αντικείμενο της εργασίας μου εδράζεται στις οικονομικές και διεθνείς σχέσεις μεταξύ πελατών και επιχειρήσεων. Στόχος μου η επίτευξη της καλύτερης δυνατής συμφωνίας για όλες τις πλευρές.

Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στην κοινωνική ομάδα των ΑΜΕΑ, ενισχύω τις δράσεις και τις προσπάθειες συλλόγων που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με ειδικές ικανότητες. Ταυτόχρονα αφιερώνω τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο μου στην ενασχόληση με πολιτιστικούς και παραδοσιακούς συλλόγους, έχοντας πάντα έντονο ενδιαφέρον για την Κρητική παράδοση.


Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet