Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στην περιφερειάρχη Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στην περιφερειάρχη Αττικής

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στην περιφερειάρχη Αττική, Ρένα Δούρου, σήμερα, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2016.

Με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο έψαλαν και φέτος τα παραδοσιακά κάλαντα και χόρεψαν κρητικούς χορούς ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης. Ο πρόεδρος του Ομίλου, Στέλιος Κιαγιαδάκης, προσέφερε στην περιφερειάρχη ένα μοναδικό ενθύμιο, με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, ενώ της αφιέρωσε μία μαντινάδα: «Ποια Μαντινάδα να σου πω κατάξανθη γυναίκα που ό,τι κάνεις μοναχή δεν κάνουν άλλες δέκα».

Νωρίτερα τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής πλημμύρισαν από παιδικές φωνές, χαμόγελα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Η περιφερειάρχης Αττικής άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης, τα παιδιά του Επιστημονικού Αθλητικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Victor Artant – ΝΙΚΗ», του Συλλόγου «Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα» και του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες».

Στη συνέχεια, η περιφερειάρχης υποδέχτηκε και άκουσε τα κάλαντα από τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας και της παιδικής χορωδίας – ορχήστρας «Ωδή στη Χαρά» της Σοφίας Κιοσκέρογλου και μοίρασε δώρα και κεράσματα σε όλα τα παιδιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet