Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην περιφερειάρχη Αττικής από μικρούς και μεγάλους
Περιφέρεια Αττικής

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην περιφερειάρχη Αττικής από μικρούς και μεγάλους

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παιδικά χαμόγελα και αισιοδοξία κατέκλυσαν σήμερα, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.

Η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου μαζί με αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους υποδέχτηκαν από νωρίς το πρωί παιδιά, συλλόγους και εκπροσώπους φορέων. Η κ. Ρένα Δούρου αντάλλαξε ευχές και μοίρασε δώρα.

Η περιφερειάρχης έδωσε «ευχές που σημαίνουν ελπίδα – ελπίδα που κάνει κάθε χρονιά ξεχωριστή». «Με τις προσδοκίες, τους αγώνες, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες της. Όλα όσα διαμορφώνουν το σήμερα και το αύριο. Εύχομαι τούτες οι γιορτές να είναι η αφετηρία για μια χρονιά με αλληλεγγύη, κοινωνική συνοχή και δικαιοσύνη» σημείωσε.

Τα πρώτα κάλαντα ακούστηκαν από τα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες».

Στη συνέχεια, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, το Μουσικό Σχολείο Ιλίου, το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και το Μουσικό Σχολείο Αλίμου.

Αργότερα, τα κάλαντα είπαν στην περιφερειάρχη η παιδική χορωδία – ορχήστρα «Ωδή στη Χαρά» της Σοφίας και της Μαρίας Κιοσκέρογλου και ακολούθησαν τα σπουδαία παιδιά των Special Olympics Hellas, που συνοδεύονταν από τον πρόεδρο του Δ.Σ., πρέσβη ε.τ., Διονύσιο Κοδέλλα.

Και φέτος, η ξεχωριστή αυτή ημέρα έκλεισε με τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης, με κρητικούς χορούς, κάλαντα αλλά και μαντινάδα από τον πρόεδρο του Ομίλου, Στέλιο Κιαγιαδάκη, αφιερωμένη στην περιφερειάρχη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet