Χρ. Καπάταης: Κάποιοι σκοπίμως αμαυρώνουν την προσφορά οικίσκων στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης
Περιφέρεια Αττικής

Χρ. Καπάταης: Κάποιοι σκοπίμως αμαυρώνουν την προσφορά οικίσκων στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης

Σε προεκλογικές σκοπιμότητες ή «συνδικαλιστικά τερτίπια» αποδίδει ο  ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης, τις δηλώσεις  του προέδρου της Ένωσης Εργαζομένων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, σχετικά με την κατάσταση των οικίσκων που διέθεσε η Περιφέρεια Αττικής, σε αντικατάσταση εκείνων που καταστράφηκαν ολοσχερώς μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που σημειώθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Ειδικότερα, στη σχετική δήλωσή του ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρει:

Η Περιφέρεια Αττικής, ανταποκρινόμενη άμεσα σε αίτημα του υπουργείου Υγείας και της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, στις 27 Σεπτεμβρίου 2018, μέσω του Κέντρου Logistics, διέθεσε πέντε μεγάλους οικίσκους – τύπου container – για τη στέγαση μέρους των διοικητικών υπηρεσιών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, που καταστράφηκαν ολοσχερώς μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που σημειώθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Το κέντρο Logistics της Περιφέρεια Αττικής, με τη διευρυμένη του μορφή από το 2016, έχει εξυπηρετήσει με υλικά  δεκάδες Δήμους, Ιδρύματα, Νοσοκομεία, Σχολεία, Συσσίτια Ιερών Ναών, Φορείς Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Διευθύνσεις Πυροσβεστικής, Αστυνομίας, Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων κ.λπ., όπως ενημερώνει

Το κέντρο αποτελεί την μοναδική αναγνωρισμένη δομή ως καλή πρακτική από το Συμβούλιο της Ευρώπης» τονίζει ο κ. Καπάταης και προσθέτει:  

Επίσης, έχουμε δείξει εμπράκτως, και στην  Κεφαλονιά και στη Λέσβο, το πώς η Περιφέρεια Αττικής αντιλαμβάνεται τη διαπεριφερειακή αλληλεγγύη, παρότι αυτή δεν έχει ακόμη κατοχυρωθεί θεωρητικά.

Σε όλο το διάστημα που λειτουργεί το Κέντρο μας, ποτέ δεν γίναμε αποδέκτες παραπόνων για την ποιότητα, την ποσότητα ή την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων. Το αντίθετο.

Με λύπη διαβάσαμε ειρωνικές δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Εργαζομένων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, σχετικά με τη δήθεν «κακή κατάσταση» των οικίσκων. Αν δεν πρόκειται περί άγνοιας, πρόκειται για απόπειρα απομείωσης της προσφοράς της Περιφέρειας Αττικής.

Η παραπάνω συμπεριφορά αποτελεί ύβρη προς όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που προσφέρουν υλικά από το υστέρημά τους, όπως επίσης απαξίωση και προσβολή  της εργασίας των εκατοντάδων εθελοντών μας. Εμείς οι αιρετοί είμαστε συνηθισμένοι σε παρόμοιες συμπεριφορές, ειδικά λίγους μήνες πριν τις εκλογές.

Εμείς δεσμευόμαστε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει το κοινωνικό της έργο, θα συνεχίσει να προσφέρει όπως το απαιτούν οι ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και όχι τα συνδικαλιστικά τερτίπια διαφόρων εργατοπατέρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet