Γ. Σγουρός: Το «μαύρο» δεν έχει κομματική απόχρωση
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Το «μαύρο» δεν έχει κομματική απόχρωση

Με αφορμή την αδειοδότηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για κλείσιμο ιδιωτικών Μέσων Ενημέρωσης, ο τέως περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός αντιτίθεται στο κλείσιμο και δηλώνει ότι «το μαύρο δεν έχει κομματική απόχρωση».

Συγκεκριμένα, ο νυν περιφερειακός σύμβουλος Γ. Σγουρός δήλωσε:

«Όπως πριν από τρία χρόνια εξέφρασα δημόσια την αντίθεσή μου στο κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης, έτσι και σήμερα επιθυμώ να εκφράσω δημόσια την αντίθεσή μου στο κλείσιμο ιδιωτικών Μέσων Ενημέρωσης.

»Το μαύρο δεν έχει κομματική απόχρωση. Αποτελεί πλήγμα στην πολυφωνία και στη δημοκρατία.

»Θα επαναλάβω ό,τι είχα πει και τότε. Όποιος, είναι διατεθειμένος, στο όνομα της όποιας αναγκαιότητας, να προσπεράσει κάθε ζήτημα νομιμότητας και Δημοκρατίας, πρέπει να καταλάβει ότι ανοίγει τον ασκό του Αιόλου.

»Και όσοι βλέπουν το κλείσιμο των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης σαν ένα καλό βήμα για τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, βλέπουν το δένδρο και όχι το δάσος.

»Ας σταματήσουν οι εκάστοτε κυβερνώντες να παίζουν με τη ζωή και το μέλλον χιλιάδων εργαζομένων και να δημιουργούν στρατιές ανέργων στον βωμό κομματικών σκοπιμοτήτων.

»Η επόμενη μέρα για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πρέπει να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες. Το να μην υπάρχει για ορισμένους επόμενη μέρα, δεν είναι λύση.

»Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και ο τρόπος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet