Συνάντηση της περιφερειάρχη Αττικής με τον δήμαρχο του Τελ Αβίβ
Περιφέρεια Αττικής

Συνάντηση της περιφερειάρχη Αττικής με τον δήμαρχο του Τελ Αβίβ

Συνάντηση με τον δήμαρχο του Τελ Αβίβ, Ρον Χουλνταΐ, είχε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στο δημαρχείο της πόλης, στο περιθώριο των εργασιών του DLD Innovation Festival, όπου μετέχει αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Αττικής.

Η περιφερειάρχης, αναφερόμενη στον θάνατο του Σιμόν Πέρες, θύμισε κάτι που είχε πει ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, το καλοκαίρι του 2012, και τη συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημερινό πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα: «Είναι καλύτερο να δέχεται κανείς κριτική για τους σωστούς λόγους παρά να είναι δημοφιλής για τους λάθος».

Η περιφερειάρχης Αττικής συζήτησε με τον δήμαρχο Τελ Αβίβ το ζήτημα της ανάπτυξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, με έμφαση στους όρους και τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος που ευνοεί την ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενίσχυση νεοφυών επιχειρήσεων και συνεργατικών εγχειρημάτων.

Παράλληλα αναφέρθηκαν στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στη βάση των αρχών που αποτυπώνονται στη δομή και τη λειτουργία του πάρκου ανακύκλωσης Χιρίγια, το οποίο επισκέφθηκε η περιφερειάρχης την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα η περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τη διευθύντρια του κέντρου μεταναστών Mesila, Μίρι Ελκαγιάμ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet