Η τουριστική προώθηση της Αττικής στο επίκεντρο συνάντησης Δούρου – Κουντουρά
Περιφέρεια Αττικής

Η τουριστική προώθηση της Αττικής στο επίκεντρο συνάντησης Δούρου – Κουντουρά

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, με την αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στο υπουργείο, με αντικείμενο τη δημιουργία συνεκτικού πλαισίου συνεργασίας για τη στρατηγική ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Αττικής, και την προώθηση και προβολή της διεθνώς ως τουριστικού προορισμού 12 μήνες τον χρόνο.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας.

Ειδικότερα, η συνάντηση εργασίας είχε ως αντικείμενο την αναβάθμιση της τουριστικής ταυτότητας της Περιφέρειας Αττικής, με έργα προτεραιότητας που αφορούν μεταξύ άλλων, σε αναπλάσεις χώρων και στον εκσυγχρονισμό κτιριακών υποδομών σε τουριστικούς προορισμούς.

Τέλος, η περιφερειάρχης και η αν. υπουργός συζήτησαν την προοπτική ένταξης των συγκεκριμένων έργων σε συγχρηματοδοτούμενα τομεακά προγράμματα του ΕΣΠΑ και του ΠΕΠ Αττικής, το ενδεχόμενο συνδιοργάνωσης αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων, τη δημιουργία ψηφιακών πολυθεματικών χώρων πολιτισμού και τουρισμού καθώς και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών με στόχο την εξυπηρέτηση των επισκεπτών σε σημεία πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet