Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 27 Οκτωβρίου
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 27 Οκτωβρίου

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, στις 15:30, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Δήμος Παπάγου-Χολαργού).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αιγάλεω για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση και Ενεργειακή Αναβάθμιση Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού Άλσους Αιγάλεω», συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Σπ. Τζόκας).
  2. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Μεγαρέων για το έργο: «Παρεμβάσεις επισκευών σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεγαρέων» συνολικού  προϋπολογισμού  650.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Ι. Βασιλείου).
  3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πεντέλης για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Σύνταξη μελέτης για τις παρεμβάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε αθλητικούς χώρους στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λυκείου Δ.Κ. Μελισσίων», συνολικού προϋπολογισμού 10.740,38 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής: αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος).
  4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου για το ερευνητικό έργο: «Ερευνητικό Πρόγραμμα για την εκτίμηση των πληθυσμιακών διακυμάνσεων και την αξιολόγηση της  υγειονομικής σημασίας των κουνουπιών στην Περιφέρεια Αττικής», συνολικού προϋπολογισμού 70.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Β. Λάσκαρη-Κρασοπούλου).
  5. Έγκριση προσθήκης φωτεινών σηματοδοτών στη Λ. Μαραθώνος, στο ύψος των στάσεων 9η ΚΤΕΛ και 4η ΚΤΕΛ (αριθμός 201), στον Δήμο Μαραθώνα (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Β. Λάσκαρη-Κρασοπούλου).
  6. Έγκριση προσθήκης φωτεινών σηματοδοτών στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου, στο ύψος της οδού Ηλία Βενέζη, στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Β. Λάσκαρη-Κρασοπούλου).
  7. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης έως ποσού 2.000,00 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στον εορτασμό της 3ης Δεκεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας (εισηγήτρια: εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Π. Τσαβαλιά).
  8. Έγκριση σκοπιμότητας για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής ως εταίρου στο υπό σύσταση Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, στην Π.Ε. Ανατολικής Αττικής με έδρα τον Δήμο Μαραθώνα – Νέας Μάκρης και για την ετήσια οικονομική συμμετοχή της σε αυτό, ποσού 40.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Αικ. Θανοπούλου).
  9. Έγκριση των επιλέξιμων φορέων παιδικής προστασίας σύμφωνα με τις υπ΄ αριθμ. 222/2016 & 301/2016 αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και καθορισμός του ύψους της επιχορήγησής τους (εισηγήτρια: αντιπεριφερειάρχης Αικ. Θανοπούλου).
  10. Λήψη απόφασης για την απόδοση ανταποδοτικού τέλους λαϊκών αγορών στους δήμους της Περιφέρειας Αττικής για τα έτη 2014 και 2015 (εισηγητής: εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) για το ζήτημα της αναγνώρισης προϋπηρεσίας εκτός δημοσίου τομέα των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet