Γ. Σγουρός: Μαζέψτε τους «πραιτωριανούς» σας κα Δούρου
Περιφέρεια Αττικής

Γ. Σγουρός: Μαζέψτε τους «πραιτωριανούς» σας κα Δούρου

Για ακραίες συμπεριφορές κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κάνει λόγο ο τέως περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός.

Ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, καλεί την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, καθώς και τον πρόεδρο του Συμβουλίου να προασπίσουν τη δημοκρατική λειτουργία του Σώματος, ξεκινώντας μάλιστα από τη δική τους παράταξη και «το συμμάζεμα ορισμένων “πραιτωριανών” που προκαλούν σε κάθε συνεδρίαση», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στην ακόλουθη ανακοίνωσή του.

Γ. Σγουρός: Οι ακραίες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες ακραίων συμπεριφορών κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που ευτελίζουν τη λειτουργία του.

Οι προκλήσεις, οι ειρωνείες, ο λεκτικός οχετός τείνουν να γίνουν συχνά φαινόμενα στην ημερήσια διάταξη, δυναμιτίζοντας επικίνδυνα, το ήδη ηλεκτρισμένο λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα και στην κοινωνία, κλίμα. 

Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει πριν να είναι αργά.

Καλούμε την περιφερειάρχη Αττικής και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου να προασπίσουν τη δημοκρατική λειτουργία του Σώματος, ξεκινώντας από την ίδια τους την παράταξη και το συμμάζεμα ορισμένων «πραιτωριανών» που προκαλούν σε κάθε συνεδρίαση.  

Στη Δημοκρατία μας τον τρόπο διευθέτησης των προσωπικών και πολίτικων μας διάφορων ελπίζουμε ότι τα έχουμε λύσει προ πολλού. 

Η άσκηση σωματικής βίας, οι λεκτικοί προπηλακισμοί, οι προβοκατόρικες συμπεριφορές αποτελούν καταδικαστέα φαινόμενα, που δεν έχουν καμία θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής απ΄ όπου κι αν προέρχονται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet