Διανομή γευμάτων στο Ειδικό Κατάστημα Νέων Αυλώνα από την Περιφέρεια Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Διανομή γευμάτων στο Ειδικό Κατάστημα Νέων Αυλώνα από την Περιφέρεια Αττικής

Ξεκίνησε η διανομή γευμάτων από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο σχολείο του Ειδικού Καταστήματος Νέων Αυλώνα (ΕΚΚΝΑ). Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η πρώτη διανομή γευμάτων στο σχολείο του Καταστήματος.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών σίτισης των μαθητών σε περίοδο οξυμένης οικονομικής κρίσης. “Η πραγματοποίηση της πρωτοβουλίας έγινε δυνατή “χάρη στην άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας, των αντιπεριφερειαρχών και των αρμόδιων υπηρεσιών”, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, δήλωσε σχετικά ότι πρόκειται για μια «πρωτοβουλία η οποία συμβολίζει το αυτονόητο, δηλαδή το δικαίωμα της αξιοπρεπούς διαβίωσης και το δικαίωμα στη μάθηση των μαθητών του Καταστήματος».

Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του γραφείου της αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, Κατερίνας Θανοπούλου, καθώς και των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet