Φύλαξη της ΟΕΔΑ Φυλής ζητούν από τον Ν. Τόσκα εργαζόμενοι & Ρ. Δούρου
Περιφέρεια Αττικής

Φύλαξη της ΟΕΔΑ Φυλής ζητούν από τον Ν. Τόσκα εργαζόμενοι & Ρ. Δούρου

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, είχε σήμερα, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 η περιφερειάρχης και πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), Ρένα Δούρου μαζί με αντιπροσωπεία των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Σωματείου, Γ. Ζαχαρόπουλο.

Εργαζόμενοι και διοίκηση του Συνδέσμου έθεσαν στον υπουργό το θέμα της ενεργοποίησης της Προγραμματικής Συμφωνίας που έχει υπογράψει η Περιφέρεια Αττικής με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στις 6 Απριλίου 2015, αναφορικά με τη φύλαξη της ΟΕΔΑ Φυλής. Η περιφερειάρχης και οι εργαζόμενοι εξέθεσαν αναλυτικά στον υπουργό το μείζον θέμα ασφαλείας που δημιουργεί η παρουσία τρίτων προσώπων που εισέρχονται παράνομα στον χώρο της ΟΕΔΑ Φυλής.

Η περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι το θέμα της ασφάλειας άπτεται της ανάγκης διαφύλαξης της αποστολής του ΕΔΣΝΑ και ο πρόεδρος των εργαζομένων, Γ. Ζαχαρόπουλος παρατήρησε ότι «ζητάμε να λυθεί το αυτονόητο».

Ο υπουργός αποδέχθηκε πρόταση των εργαζομένων και της περιφερειάρχη να επισκεφθεί τον χώρο και εξέφρασε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου,  τη βούλησή του να συμβάλλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του σύνθετου προβλήματος.  Τέλος, ορίστηκε επίσκεψη του υπουργού στην ΟΕΔΑ Φυλής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet