Χωρίς ραντεβού ο τεχνικός έλεγχος οχημάτων στο δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού
Περιφέρεια Αττικής

Χωρίς ραντεβού ο τεχνικός έλεγχος οχημάτων στο δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού

Χωρίς να κλείσουν ραντεβού, μπορούν να εξυπηρετηθούν έως την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 οι πολίτες στο δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους.

Το ΚΤΕΟ ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής και, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με αυτόματες γραμμές ελέγχου οχημάτων και με πιστοποιημένες διαδικασίες κατά τον Κανονισμό ISO 9001.

Τις ημέρες αυτές και μέχρι τις 31-12-2015, οπότε λήγουν οι ευνοϊκές ρυθμίσεις του ν.4336/2015 σχετικά με τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων, υπάρχει αυξημένη κίνηση, όμως οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν χωρίς να κλείσουν ραντεβού.

Μάλιστα, το ΚΤΕΟ, όπως ανακοινώθηκε, θα μείνει ανοιχτό όσο χρειασθεί, μέχρι να εξυπηρετηθούν όλοι οι πολίτες που το επιλέγουν.

Οι ελεγκτές είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έμπειροι, με μεγάλη τεχνογνωσία και ενημερώνουν με λεπτομέρεια τους οδηγούς, για τα στάδια του τεχνικού ελέγχου, τον οποίο μπορούν να παρακολουθούν και οι ίδιοι. Ο τεχνικός έλεγχος διαρκεί είκοσι λεπτά, σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο. Συνολικά, ο χρόνος παραμονής στο ΚΤΕΟ είναι τριάντα με πενήντα λεπτά, ανάλογα με τη κίνηση.

Όπως αναφέρεται, «στο ΚΤΕΟ Χολαργού, οι πολίτες θα βρουν ένα φιλικό περιβάλλον εξυπηρέτησης, με προσωπικό που είναι έτοιμο να τους διευκολύνει από την πρώτη στιγμή μέχρι το πέρας του τεχνικού ελέγχου. Επίσης, στον χώρο του ΚΤΕΟ, λειτουργεί αναψυκτήριο, που κάνει πιο ευχάριστη την αναμονή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet