Νέους τρόπους συνεργασίας αναζητούν Περιφέρεια & ΕΕΑ
Περιφέρεια Αττικής

Νέους τρόπους συνεργασίας αναζητούν Περιφέρεια & ΕΕΑ

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016 η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον γεν. γραμματέα Γιάννη Ρεκλείτη και τον υπεύθυνο προγραμμάτων του ΕΕΑ Σύρο Κοσκοβόλη. Στη συνάντηση μετείχε επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η διερεύνηση νέων τρόπων συνεργασίας σχετικά με τα προγράμματα ανάπτυξης επιχειρήσεων που υπέβαλε το ΕΕΑ, σε εποχή ύφεσης, με κεφάλαια και εκπαίδευση, ύστερα από, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας, την άκρως επιτυχημένη ολοκλήρωση των προγραμμάτων για τα Συνεργατικά Δίκτυα Ανοικτής Καινοτομίας (COINs) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Σε δήλωσή της, μετά από τη συνάντηση, η περιφερειάρχης, αφού εξήρε τη δράση του Επιμελητηρίου, το οποίο, όπως ανέφερε, «εδώ και πάρα πολύ καιρό τώρα επιμένει με προτάσεις και όχι διαπιστώσεις, στις δύσκολες δημοσιονομικές και οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει όλη η χώρα και όχι μόνο η Περιφέρεια Αττικής», τόνισε ότι «συνεχίζουμε με συνέπεια και σταθερότητα και πάνω από όλα παραγόμενο αποτέλεσμα για τους συμπολίτες μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet