“Η σύμβαση με τη ΔΕΗ και η κατάντια της περιφερειακής Αρχής”
Περιφέρεια Αττικής

“Η σύμβαση με τη ΔΕΗ και η κατάντια της περιφερειακής Αρχής”

Επικριτικά στέκεται η παράταξη Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για την προγραμματική σύμβαση με τη ΔΕΗ, για την επιδότηση δικαιούχων του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (Στήριξη σε πολίτες από την Περιφέρεια και τη ΔΕΗ), κάνοντας λόγο για “κατάντια της περιφερειακής Αρχής”.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη της Περιφέρειας αναφέρει τα εξής:

Με το σημερινό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής ολοκληρώνεται(;) το έργο που ξεκίνησε από τις υποσχέσεις για “ρεύμα για όλους” (Δεκέμβρης 2014, πριν από τις πρώτες βουλευτικές εκλογές του 2015, δηλαδή) και κατέληξε στο “100 ευρώ και μόνο αν είστε καλοπληρωτές της ΔΕΗ”.

Μια μικρή ιστορία που δείχνει την κατάντια της περιφερειακής Αρχής, που θα φρόντιζε για τους φτωχούς, αλλά τελικά ανακάλυψε ότι ίσως είναι πιο ενδιαφέροντες τύποι οι μεγαλοεργολάβοι και οι κατέχοντες μια ΠΑΕ.

Θυμίζουμε την ιστορία του προγράμματος αυτού: “Ρεύμα για κανέναν” στην Περιφέρεια Αττικής: δεν είναι καν ελεημοσύνη, είναι ΝΤΡΟΠΗ!

Υ.Γ. Το “έργο” θα ολοκληρωθεί μόλις μάθουμε τον αριθμό των δικαιούχων και τον συγκρίνουμε με όσα νοικοκυριά ζουν χωρίς ρεύμα στην Αττική.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet