Συνδρομή Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση πυρκαγιών στα Μέγαρα
Περιφέρεια Αττικής

Συνδρομή Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση πυρκαγιών στα Μέγαρα

Άμεση είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση, η παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών που ξέσπασαν χθες 13 και σήμερα 14 Ιουνίου σε δύσβατη περιοχή του Όρους Πατέρα στον Δήμο Μεγαρέων.

Ειδικότερα, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης για την εκδήλωση των πυρκαγιών, και ανταποκρινόμενη άμεσα σε αιτήματα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής διέθεσε 11 υδροφόρα οχήματα για την αδιάκοπη παροχή με νερό των πυροσβεστικών οχημάτων καθώς και χωματουργικό μηχάνημα βαρέως τύπου (ερπυστριοφόρο). Ακολούθως, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στελέχη της Υπηρεσίας σε συνεργασία με τους επικεφαλής αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, ενώ μέχρι και αυτήν την ώρα παραμένουν επιτόπου έξι υδροφόρα οχήματα.

Η Περιφέρεια Αττικής, όπως τονίζει «παραμένει σε ετοιμότητα καθ΄ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, συνδράμοντας το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet