Άννα Κορογιαννάκη: Σταθερή αξία…
Πρόσωπα

Άννα Κορογιαννάκη: Σταθερή αξία…

Είχαμε καιρό να απολαύσουμε την κ. Άννα Κορογιαννάκη στη θέση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά στη συνεδρίαση της Τετάρτης 16 Ιουλίου 2014 η μετακίνησή της από τα έδρανα της πλειοψηφίας στο προεδρείο του Σώματος… έσωσε την παρτίδα.

Απόντος του προέδρου Νίκου Παναγιώτου, και σε μία από τις στιγμές έντασης για διαδικαστικά θέματα, η κ. Α. Κορογιαννάκη πήρε την κατάσταση στα χέρια της και απέδειξε ότι δεν ξέχασε τις πολύ καλές επιδόσεις που είχε όταν προέδρευε του Δημοτικού Συμβουλίου. Με ήρεμο τόνο, εύστοχες προτάσεις, αλλά και λεπτή ειρωνεία -όπου χρειαζόταν- συντόνισε τη συζήτηση και κατάφερε να τη… μαζέψει χρονικά.

Την ίδια στιγμή, καθώς απουσίαζε ο δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης, η αντιδήμαρχος ανέλαβε να απαντήσει από πλευράς διοίκησης πάνω στα θέματα που έθεταν οι συνάδελφοί της, αποδεικνύοντας ότι παραμένει καλός γνώστης των δημοτικών πραγμάτων…

Η παρουσία της στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς και κατά τη νέα δημοτική περίοδο αναμένεται να προσδώσει εκ νέου προστιθέμενη αξία στα κοινά της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet