Άρχισαν τα «συντροφικά μαχαιρώματα» στο Μαρούσι
Πρόσωπα

Άρχισαν τα «συντροφικά μαχαιρώματα» στο Μαρούσι

Άρχισαν ήδη τα «συντροφικά μαχαιρώματα» στο Μαρούσι, τόσο στον χώρο της κεντροδεξιάς, όσο και σε αυτόν της κεντροαριστεράς.

Στο γαλάζιο στρατόπεδο, ο οπτικός Γιάννης Νικολαράκος, υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι «καρφώνει» τον συνυποψήφιό του, υποψήφιο δήμαρχο με την παράταξη Μαρούσι Νέα Εποχή, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, λέγοντας ότι σέβεται το βιογραφικό του που είναι «πλούσιο σε πραγματικά κορυφαίες – διορισμένες θέσεις», συμπληρώνοντας ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να «εμπαίζει» τους Μαρουσιώτες, «πουλώντας» το χάρισμα του «εκλεκτού».

Μάλιστα, ο κ. Νικολαράκος δεν κρύβει και την απογοήτευσή του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας με νόημα ότι «όσο κι αν στηρίζει την προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη, διαφωνεί με τα ξεπερασμένα κομματικά μαγειρέματα, ιδίως στις τοπικές κοινωνίες…».

Στην κεντροαριστερά, ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Μαγιάκης δεν λέει και τα… καλύτερα για τον μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών και νυν υποψήφιο δήμαρχο με την παράταξη # Ενωμένο Μαρούσι, Γιώργο Καραμέρο.

Ο κ. Μαγιάκης, σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για «αντάρτες», που παρουσιάζονται ως «ανεξάρτητοι», οι οποίοι όμως  «όλοι τους, όλα αυτά τα χρόνια, υποστήριξαν τη διοίκηση Πατούλη και μάλιστα από καίριες διοικητικές θέσεις. Η κριτική που ασκούν εκ των υστέρων δεν πείθει κανέναν». Και για να το κάνει πιο σαφές, ο κ. Μαγιάκης προσθέτει ότι «ο “οικολόγος” κ. Γ. Καραμέρος, πρώην αντ/χης Βόρειου Τομέα με τη διοίκηση Δούρου (παραιτήθηκε πρόσφατα) υπόσχεται να φέρει την αλλαγή στο Μαρούσι, κάτι για το οποίο η θητεία του στην Περιφέρεια δεν φαίνεται να δίνει εγγυήσεις. Το αντίθετο μάλιστα».    

Είναι ξεκάθαρο ότι, ελέω απλής αναλογικής, οι μονομαχίες που θα δοθούν για μια θέση στον… ήλιο του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι σκληρές και μένει να φανεί πόσο προσωπικό χαρακτήρα μπορεί να λάβουν. Κάτι το οποίο θα έχει ενδιαφέρον πώς θα λειτουργήσει την επόμενη μέρα, όταν – όπως τουλάχιστον δείχνουν τα πρώτα δημοσκοπικά στοιχεία που άρχισαν να «κυκλοφορούν» – μάλλον θα χρειαστούν περισσότερες από δύο παρατάξεις για να επιτευχθεί η «διοικησιμότητα» του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet