Video

Έδωσαν μαθήματα πολιτικού πολιτισμού – VIDEO

Ήταν από τις σκηνές που πράγματι θέλεις να βλέπεις και να ξαναβλέπεις να εκτυλίσσονται στην πολιτική σκηνή της χώρας, σε κεντρικό ή αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Βρισκόμαστε στην τελετή ορκωμοσίας των νέων δημοτικών συμβούλων Χαλανδρίου και στο βήμα είναι ο απερχόμενος δήμαρχος της πόλης Γιώργος Κουράσης. Λίγο πριν ολοκληρώσει τον χαιρετισμό του, ο νέος δήμαρχος Σίμος Ρούσσος πλησιάζει τον συνάδελφό του και όταν ο δεύτερος λέει τον τελευταίο του λόγο, ανταλλάσσει μαζί του θερμή χειραψία και τον φιλά.

Οι δύο πολιτικοί άνδρες διακρίνονται για την πολιτική νηφαλιότητά τους και τους χαμηλούς τόνους που χρησιμοποιούν στις αντιπαραθέσεις τους και η συγκεκριμένη κίνηση συνιστά μήνυμα πολιτικού πολιτισμού που θα πρέπει να λάβουν κι άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες.

Εμείς ελπίζουμε ότι σε αντίστοιχο κλίμα θα διεξαχθούν και οι συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου την προσεχή πενταετία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παρακαμφθούν οι διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις χαρακτηρίζουν τους επιμέρους δημοτικούς συνδυασμούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet