«Αγρίεψε» ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και θα συνεχίσει…
Πρόσωπα

«Αγρίεψε» ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και θα συνεχίσει…

«Ανέβασε θερμοκρασίες» ο συνήθως ήπιων τόνων Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και «ξεσπάθωσε» κατά του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη. Και μπορεί η αφορμή να ήταν το θέμα του κλειστού της Πεύκης και του ποιος ευθύνεται για το γεγονός ότι το έργο ουδέποτε προχώρησε, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι οι αιτίες πηγαίνουν αρκετά πίσω…

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών να «μαζεύει» καιρό τώρα στοιχεία για… ατοπήματα της διοίκησης του Δήμου, αλλά ν’ αναβάλλει τη δημοσιοποίησή τους, προκειμένου να δώσει στον νυν δήμαρχο την απαραίτητη «περίοδο χάριτος». Ωστόσο, η τελευταία εξαντλήθηκε, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στις πρόσφατες ανακοινώσεις του συνδυασμού του και πλέον φέρεται αποφασισμένος να μην «ξαναχαριστεί» στον Τ. Μαυρίδη.

Την ίδια στιγμή, ο χαρακτηρισμός «δήμαρχος υπό κηδεμονία», που χρησιμοποίησε σε πρόσφατες ανακοινώσεις του ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, μάλλον δεν αποτελεί «ευφυολόγημα», αλλά εκφράζει πλήρως την άποψή του για τον πώς διοικείται σήμερα ο Δήμος, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν αφορά μόνο στην «επιρροή» που οι συγκεκριμένοι κύκλοι πιστεύουν ότι ασκεί στον δήμαρχο ο τέως ομόλογός του, Δημήτρης Φωκιανός

Το σίγουρο είναι ότι το ήδη «θερμό» κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης-Πεύκης θα λάβει ακόμη πιο «καυτές» διαστάσεις, αφού είναι αλήθεια ότι μέχρι σήμερα ο Γ. Θεοδωρακόπουλος επεδείκνυε μία κάπως «χαλαρή» στάση απέναντι στη διοίκηση, λειτουργώντας περισσότερο «συμβουλευτικά», παρά με διάθεση σκληρής αντιπολίτευσης.

Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον, ότι ο νέος κύκλος αντιπαράθεσης που φαίνεται ν’ ανοίγεται να μην «βυθίσει» το Δημοτικό Συμβούλιο του συγκεκριμένου Δήμου σε ακόμη πιο… ελώδη ύδατα από αυτά που βρίσκεται σήμερα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet