Ανυποχώρητοι στην Αγ. Παρασκευή οι 3+1 «μνηστήρες» από την κεντροδεξιά
Πρόσωπα

Ανυποχώρητοι στην Αγ. Παρασκευή οι 3+1 «μνηστήρες» από την κεντροδεξιά

Σοβαρούς «πονοκεφάλους» αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία με τον «συνωστισμό μνηστήρων» που διεκδικούν το χρίσμα της (ή τη στήριξή της, επί το κοσμιότερο πολιτικώς) στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Δήμος της Αγίας Παρασκευής δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, αφού ήδη τρεις υποψήφιοι επισήμως και ένας εν… αναμονή δηλώνουν αποφασισμένοι να θέσουν υποψηφιότητα για τη δημαρχία της πόλης. Πρόκειται για τον τέως δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, τον επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή – Μια Γενιά Μπροστά, δημοτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Μουστόγιαννη, τον επικεφαλής της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, Γιώργο Οικονόμου και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, πρώην αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών στη διοίκηση Ζορμπά, Κώστα Τσιαμπά.

Οι τέσσερις άνδρες κλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στα κεντρικά του κόμματος, όπου τους έγινε η «παραίνεση» να βρεθούν, να συζητήσουν και να «τα βρουν», προκειμένου ο κεντροδεξιός χώρος να αντιπροσωπευθεί από μια κοινή υποψηφιότητα.

Το «ραντεβού» έγινε, αλλά μόνο «λευκός καπνός» δεν βγήκε, αφού και οι τέσσερις δείχνουν να πιστεύουν, ο καθένας για τον εαυτό του, ότι είναι αυτοί που μπορούν να κερδίσουν τον Δήμο για λογαριασμό του γαλάζιου στρατοπέδου. Και, όπως όλα δείχνουν, το τέλος του Νοεμβρίου, που είναι και το «dead line» από πλευράς κόμματος για να βρεθεί η συναινετική λύση, θα παρέλθει μάλλον «άπραγο».

Στην περίπτωση αυτή, το πιθανότερο σενάριο – με βάση και τα όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς από το αυτοδιοικητικό επιτελείο της Ν.Δ. – είναι να μην υπάρξει επίσημη υποστήριξη σε κάποιον από τους υποψηφίου και τελικώς, να αφεθεί η κάλπη να κρίνει ποιος από τους τέσσερις εκφράζει όντως το μεγαλύτερο κομμάτι των ψηφοφόρων του κεντροδεξιού χώρου στον Δήμο Αγίας Παρασκευής…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet