Αρνητικοί πρωταγωνιστές στο Δ.Σ. Αμαρουσίου οι Δορύλαος & Δάμων Κλαπάκης
Πρόσωπα

Αρνητικοί πρωταγωνιστές στο Δ.Σ. Αμαρουσίου οι Δορύλαος & Δάμων Κλαπάκης

Το βράδυ της Τρίτης 20 Ιανουαρίου 2015 μάλλον δεν θα είναι από αυτά που θα θέλουν να θυμούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου και όλοι όσοι παρακολούθησαν τη σχετική -τρόπος του λέγειν- συνεδρίαση.

Το επεισόδιο διαρκείας (Καταλύθηκε κάθε έννοια πολιτικού πολιτισμού στο Δ.Σ. Αμαρουσίου – VIDEO) που προκάλεσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Για Ένα Νέο Μαρούσι Δορύλαος Κλαπάκης, δυστυχώς υπό την ανοχή του έτερου συμβούλου της ίδιας παράταξης Δάμωνος Κλαπάκη, δεν εμπόδισε μόνο τον δήμαρχο Αμαρουσίου να εκφραστεί μέσα στο κορυφαίο δημοκρατικό σώμα της πόλης, αλλά εξέθεσε και τους ίδιους.

Όσο κι αν δίκαια διαμαρτυρόταν, λίγες ώρες νωρίτερα, ο κ. Δάμων Κλαπάκης για τις διακοπές που δεχόταν από συμβούλους της πλειοψηφίας, αυτό ουδόλως μπορεί να δικαιολογήσει την έξω από κάθε έννοια πολιτικού πολιτισμού συμπεριφορά του κ. Δορύλαου Κλαπάκη. Πόσω μάλλον που στην πρώτη περίπτωση ο πρόεδρος του Σώματος έσπευσε να επαναφέρει στην τάξη τους συμβούλους της παράταξής του.

Πέρα από όλα αυτά, το μόνο σίγουρο είναι ότι υιοθετώντας τη συγκεκριμένη τακτική, η παράταξη των κ.κ. Κλαπάκη ουσιαστικά αναιρεί τον ρόλο που η ίδια επιδιώκει να έχει στο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή αυτόν του ελέγχου και της κριτικής της δημοτικής αρχής.

Να επρόκειτο, άραγε, για μία ιδιαίτερα ατυχή στιγμή του συνδυασμού; Θα φανεί στην επόμενη συνεδρίαση του Σώματος και από το εάν ο κ. Δορύλαος Κλαπάκης θα επιδείξει πολιτική γενναιοψυχία και θα απολογηθεί έναντι του συνόλου των συναδέλφων του για την πραγματικά αχαρακτήριστη συμπεριφορά του.

Σε διαφορετική περίπτωση, μάλλον το Σώμα θα βρεθεί εκ νέου μπροστά σε δυσάρεστες καταστάσεις…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet