Αρχαιρεσίες ΣΠΑΠ: Πάει για τρίτη θητεία ο Βλάσσης Σιώμος
Πρόσωπα

Αρχαιρεσίες ΣΠΑΠ: Πάει για τρίτη θητεία ο Βλάσσης Σιώμος

Ήγγικεν η ώρα για τους εκλέκτορες του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ) να συγκεντρωθούν και να εκλέξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου. Η ημερομηνία των αρχαιρεσιών δεν έχει καθορισθεί ακόμη, αλλά εκτιμάται ότι αυτή θα είναι εντός του Οκτωβρίου.

Ο νυν πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ, Βλάσης Σιώμος, θα είναι εκ νέου υποψήφιος, αφού -κατά γενική ομολογία- η μέχρι σήμερα θητεία του κρίνεται – εκ του αποτελέσματος- επιτυχημένη, ενώ παράλληλα απολαμβάνει της εκτίμησης των συναδέλφων του δημάρχων των οποίων οι Δήμοι συμμετέχουν στον Σύνδεσμο.

Και η αλήθεια είναι ο Βλ. Σιώμος ήταν πανταχού παρών, μαζί με την αξιόμαχη ομάδα στελεχών και εθελοντών του ΣΠΑΠ. Στις περιβαλλοντικές δράσεις αναδάσωσης, δενδροφύτευσης και ποτισμάτων, στους εθελοντικούς καθαρισμούς και αποψιλώσεις, στις δράσεις ευαισθητοποίησης των μαθητών σε θέματα περιβάλλοντος, στις επιχειρήσεις εκχιονισμών, στην οργάνωση και συντονισμό της πυρασφάλειας και, βέβαια, στο μέτωπο των πυρκαγιών που δυστυχώς ξέσπασαν στο γεωγραφικό όριο που καλύπτει ο ΣΠΑΠ.

Άλλοτε με τη σκαπάνη, άλλοτε με το την αξίνα και άλλοτε με τη μάνικα στο χέρι, ο Βλ. Σιώμος βρέθηκε ελάχιστες φορές στο γραφείο του, αφού τις περισσότερες ώρες «όργωνε» την περιοχή δράσης του Συνδέσμου, προσφέροντας κάθε είδους βοήθεια είχαν ανάγκη οι Δήμοι-μέλη του ΣΠΑΠ.

Δεν είναι τυχαίο ότι η μέχρι σήμερα συμβολή του στο έργο του Συνδέσμου αναγνωρίζεται πλήρως και από τον νέο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος έχει εκδηλώσει της αμέριστη στήριξή του στον Βλ. Σιώμο.

Με δεδομένα, λοιπόν, τα παραπάνω και στη λογική «η ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», ο Βλ. Σιώμος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αισιόδοξος ότι οι συνάδελφοί του θα του εμπιστευθούν άλλη μία διετή θητεία στο «τιμόνι» του ΣΠΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet