Βαθαίνει το… ρέμα μεταξύ Γιώργου Πατούλη και Γιώργου Καραμέρου
Πρόσωπα

Βαθαίνει το… ρέμα μεταξύ Γιώργου Πατούλη και Γιώργου Καραμέρου

Σε οριακό σημείο φαίνεται να βρίσκονται οι σχέσεις μεταξύ του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργου Πατούλη και του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργου Καραμέρου.

Πρόσφατα, συνέντευξη του δεύτερου σε τοπική εφημερίδα προξένησε αιχμηρότατη ανακοίνωση από πλευράς του πρώτου (Σφοδρή επίθεση του δημάρχου Αμαρουσίου στον αντιπεριφερειάρχη Β.Τ.). Ωστόσο, η ενόχληση του δημάρχου δεν… ξεθύμανε. Έτσι, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου κι ενώ συζητείτο η μελέτη για τις υδραυλικές – γεωλογικές μελέτες και την τοπογράφηση του ρέματος Σαπφούς, ο κ. Γ. Πατούλης κατηγόρησε τον αντιπεριφερειάρχη ότι τον ενδιαφέρουν μόνο οι φωτογραφίσεις δίπλα σε έργα ομβρίων, ενώ χαρακτήρισε τη γενικότερη στάση του ως «προσβλητική για την πόλη μας».

Και ο δήμαρχος δεν σταμάτησε εκεί. Αμέσως μετά, προειδοποίησε τοaν αντιπεριφερειάρχη ότι, εάν συνεχίσει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, θα «μπει στο κόκκινο και θα μιλάμε πλέον απευθείας με την περιφερειάρχη κι αυτό δεν θα ισχύσει μόνο για το Μαρούσι…».

Ολοκληρώνοντας δε την «επίθεση» κατά Καραμέρου, ο κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε ότι «θα ξεβρακώσουμε πολιτικά όποιον νεότευκτο πολιτικάντη ακολουθεί παλαιοκομματικές τακτικές», προσθέτοντας με νόημα ότι «εμείς για έργα που αφορούν στην πόλη μας δεν θα αφήσουμε σε χλωρό κλαρί την Περιφέρεια και θα διεκδικήσουμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ».

Μετά από όλα αυτά, το μόνο σίγουρο είναι ότι μεταξύ των δύο ανδρών έχει ανοιχτεί… ρέμα πολύ βαθύτερο από εκείνο της Σαπφούς…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet