Β. Ζορμπάς και Σ. Ρούσσος ίσως θα πρέπει να ξανασκεφθούν τις αναρτήσεις τους…
Πρόσωπα

Β. Ζορμπάς και Σ. Ρούσσος ίσως θα πρέπει να ξανασκεφθούν τις αναρτήσεις τους…

Το ότι και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ξεφύγει η κατάσταση σε ό,τι αφορά τα σχόλια για τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στον Έβρο δεν αμφισβητείται. Όπως, επίσης, δεν αμφισβητείται ότι ως λαός είμαστε επιρρεπής στην εύκολη -και ενίοτε διχαστική- κριτική απέναντι σε όσους δεν συμφωνούν μαζί μας.

Ωστόσο, θα περιμέναμε από ανθρώπους με θεσμικό ρόλο να διατυπώνουν τις όποιες απόψεις τους λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο όσων εκπροσωπούν και όχι τις όποιες ιδεολογικές ή άλλες απόψεις τους. Κάτι που νομίζουμε ότι δεν συμβαίνει με τις δύο αναρτήσεις που ακολουθούν και οι οποίες προέρχονται από δύο ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, τον κ. Βασίλη Ζορμπά, δήμαρχο Αγίας Παρασκευής (εκπροσωπεί τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας) και τον κ. Σίμο Ρούσσο, δήμαρχο Χαλανδρίου (εκπροσωπεί τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ).

Παραθέτουμε αυτούσιες τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιμένοντας ότι αυτό που προέχει στις κρίσιμες ώρες που διανύουμε ως τόπος είναι η αυτοσυγκράτηση…

«Αφγανοί, Πακιστανοί, Αφρικανοί, όλες οι φυλές έρχονται και εισβάλλουν στη πατρίδα μας παράνομα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Ελληνικό κράτος δεν τους βάζει σε αεροπλάνα ή πλοία και να τους επιστρέφει στη πατρίδα τους;;; Εάν ο λόγος είναι κάποια συμφωνία με τους Ευρωπαίους… την ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ… ΤΩΡΑ. Τα περί διεθνών συμφωνιών… δεν ισχύουν, καταργούνται όταν κινδυνεύει το ΕΘΝΟΣ σου».

«Η γραμμή χαράχτηκε, ο καθένας στο πόστο του:
Ή με τους ανθρώπους ή με τους ναζήδες.
Η σιωπή είναι συνενοχή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet