Γιάννης Βοσταντζόγλου: Σιχάθηκα τους λεονταρισμούς και τις «πολιτικάντζες»
Πρόσωπα

Γιάννης Βοσταντζόγλου: Σιχάθηκα τους λεονταρισμούς και τις «πολιτικάντζες»

Ο Γιάννης Βοσταντζόγλου δεν θέλει συστάσεις, καθώς η καλλιτεχνική διαδρομή του είναι γνωστή στους περισσότερους. Ωστόσο, οι πολιτικές αγωνίες του τον οδήγησαν και στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο.

Αναμφίβολα δεν είναι από τους συμβούλους που παρακολουθούν ανελλιπώς όλες τις συνεδριάσεις, αλλά στην τελευταία αποδείχθηκε και «άτυχος», αφού «έπεσε» πάνω στη μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ του επικεφαλής της Συμμαχίας Ευθύνης, Βασίλη Γιαννακόπουλου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμου Βλάχου («Παρατράγουδα» στο Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής με… φόντο το «Da Vinci» – VIDEO).

Το ξέσπασμά του ήταν από καρδιάς, ενώ η γνωστή καυστική γλώσσα του (την οποία πολύ θα θέλαμε να μεταφέρουμε γραπτώς, αλλά δεν γίνεται) «έσπασε κόκαλα». Θα αρκεστούμε στο νόημα των λεγομένων του, που ήταν η κραυγή απελπισίας ενός ανθρώπου που -όπως είπε- σιχάθηκε και αηδίασε με τους λεονταρισμούς και τις «πολιτικάντζες».

«Αισθάνομαι ντροπή και θλίψη για το επίπεδο του διαλόγου που γίνεται εδώ μέσα και που δεν αξίζει στο Δημοτικό μας Συμβούλιο» είπε από μικροφώνου ο κ. Γ. Βοσταντζόγλου, για να προσθέσει ότι «είναι αδιανόητο να υπάρχουν τόσο εμπαθείς επιθέσεις μεταξύ παρατάξεων και συμβούλων».

Αλλά κι εκτός μικροφώνου, κατά τη διάρκεια της ολιγόλεπτης διακοπής των εργασιών του Σώματος, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας δεν έκρυψε την απογοήτευση και την οργή του, επειδή -όπως έλεγε- «κάποιοι μεταφέρουν τα κομματικά τους στο Δημοτικό Συμβούλιο» και στο τέλος «θα το μετατρέψουν σε Βουλή και θα το απαξιώσουν».

Μακάρι «να πέσει έξω» ο κ. Γ. Βοσταντζόγλου, αν και ο κίνδυνος που περιγράφει είναι ορατός. Επίσης, μακάρι να καταφέρει και ο ίδιος να βρει τρόπους ώστε να αυξήσει τις παρουσίες του στο Σώμα, γιατί σίγουρα είναι από εκείνους που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προστιθέμενη πολιτική αξία στις συνεδριάσεις του.

Από την άλλη, είναι πράγματι κρίμα για ένα Δημοτικό Συμβούλιο που διαθέτει ιδιαίτερα αξιόλογες πολιτικές μονάδες σε όλες τις παρατάξεις να… διολισθαίνει (δυστυχώς, αρκετές φορές) σε καταστάσεις που κάθε άλλο παρά το τιμούν…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet