Εκνευρισμός και συγνώμη του δημάρχου Τ. Μαυρίδη προς τους δημότες στο Δ.Σ.
Πρόσωπα

Εκνευρισμός και συγνώμη του δημάρχου Τ. Μαυρίδη προς τους δημότες στο Δ.Σ.

Με ένταση κι εκνευρισμό από την πλευρά του δημάρχου κύλησε η Μέρα του Δημότη στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης, κατά την πρώτη συνεδρίαση της νέας δημοτικής περιόδου, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015.

Ο κ. Τάσος Μαυρίδης, αν και άκουσε υπομονετικά τις ερωτήσεις και τοποθετήσεις όσων δημοτών έλαβαν τον λόγο, στις απαντήσεις του ήταν έκδηλος ο εκνευρισμός του, με αποτέλεσμα να προκληθούν διαμαρτυρίες και διακοπές από την πλευρά των ερωτώντων, τις οποίες ο πρόεδρος του Σώματος Κωνσταντίνος Νικολιδάκης προσπάθησε να συγκρατήσει σε όσο το δυνατόν… χαμηλότερα επίπεδα.

Το γεγονός επεσήμαναν σύμβουλοι της μειοψηφίας, αλλά παραδέχθηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος, ζητώντας συγνώμη από τους δημότες για το ύψος της φωνής του, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν είναι διατεθειμένος πλέον να ακούει «πράγματα που δεν ισχύουν» και να μην δίνει τις απαντήσεις «που πρέπει».

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι σταδιακά αυξάνεται η κριτική κατά της διοίκησης του δημάρχου, τόσο εντός όσο και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και το πρόσφατο «καυτό» παρελθόν των συνεδριάσεων του Σώματος, σίγουρα δυσκολεύουν τη δουλειά του προέδρου Κ. Νικολιδάκη, ο οποίος μάλλον θα χρειαστεί να καταβάλλει ιδιαίτερα σκληρές προσπάθειες για να διατηρήσει τις… ισορροπίες εντός της αίθουσας συνεδριάσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet