Θα καταφέρει να διαχειριστεί πολιτικά τις πικρίες της η Ελισάβετ Πετσατώδη;
Πρόσωπα

Θα καταφέρει να διαχειριστεί πολιτικά τις πικρίες της η Ελισάβετ Πετσατώδη;

Δεν κρύβεται η πικρία της τέως αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίας Παρασκευής απέναντι στον δήμαρχο για τον τρόπο που ο τελευταίος χειρίστηκε τις ενδοπαραταξιακές ισορροπίες, κάτι που φαίνεται να βάρυνε στο γεγονός ότι βρέθηκε η ίδια εκτός διοικητικής ομάδας.

Η κα Ελισάβετ Πετσατώδη και στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή συζήτηση επί θέματος που είχε χειριστεί η ίδια κατά τη διάρκεια της θητείας της, έκανε λόγο για «επικίνδυνες φωνές» μέσα στη διοίκηση, που εμποδίζουν τις ουσιαστικές αλλαγές που έχει ανάγκη η πόλη και οι οποίες -με κάποιον τρόπο- γίνονται αποδεκτές από τον κ. Γιάννη Σταθόπουλο.

Η τέως αντιδήμαρχος, με τις έως σήμερα τοποθετήσεις της, δείχνει σαν έναν άνθρωπο που δεχόταν αρκετές πιέσεις -σε βαθμό που θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν και ως «πόλεμος»- εκ των έσω της παράταξής της, σε σημείο που να ήταν αδύνατη πλέον η όποια παραγωγή ουσιαστικού έργου για τον Δήμο από μέρους της.

Όμως, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον, εκείνο που έχει ενδιαφέρον να φανεί είναι εάν η δημοτική σύμβουλος θα καταφέρει να διαχειρισθεί πολιτικά την όλη κατάσταση, προτείνοντας και πιέζοντας για την εφαρμογή όλων εκείνων που κατά τη γνώμη της θα πάνε την Αγία Παρασκευή ένα βήμα μπροστά και τα οποία -όπως αντιλαμβανόμαστε από τις δηλώσεις της- όταν τα συζητούσε εντός της διοικούσας παράταξης αποτελούσαν «φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

Εξάλλου, οι πικρίες στην πολιτική έχουν μόνο τότε νόημα, όταν οδηγούν σε πραγματικά νέα ξεκινήματα και ριζοσπαστικές αλλαγές…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet