Θανάσης Φωτόπουλος: Η ήρεμη δύναμη της Λαϊκής Συσπείρωσης
Πρόσωπα

Θανάσης Φωτόπουλος: Η ήρεμη δύναμη της Λαϊκής Συσπείρωσης

Η εκπροσώπηση του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία από τις πλέον θετικές στα Βόρεια Προάστια.

Ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Θανάσης Φωτόπουλος απέδειξε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ότι είναι καλός γνώστης των προβλημάτων της πόλης. Όμως, δεν είναι αυτό το στοιχείο που καθιστά την παρουσία του εποικοδομητική στην προαγωγή του έργου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου. Εκείνο που ξεχωρίζει τον Θ. Φωτόπουλο από άλλους εκπροσώπους αντίστοιχων δημοτικών παρατάξεων είναι ότι, χωρίς να παρεκκλίνει ούτε κεραία από τις πάγιες θέσεις του ΚΚΕ, δεν χρησιμοποιεί τη λεγόμενη “ξύλινη γλώσσα”, προτείνει εναλλακτικές λύσεις σε διάφορα θέματα και, κυρίως, δεν διστάζει να ψηφίσει υπέρ ζητημάτων τα οποία εκτιμά ότι υπηρετούν -αν και όχι στον βαθμό που θα επιθυμούσε η παράταξη που εκπροσωπεί- τα λαϊκά στρώματα.

Παράλληλα, στα θετικά του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου θα πρέπει να πιστωθούν ο νηφάλιος τρόπος κατάθεσης των απόψεών του και ο απόλυτος σεβασμός προς τους συναδέλφους του και στον κανονισμό του Σώματος. Έτσι, δεν εκπλήσσει ότι έχει κερδίσει τις συμπάθειες όχι μόνο μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας, αλλά και μεταξύ εκείνων της διοίκησης, έστω κι αν οι απόψεις που εκφράζει διαφοροποιούνται αισθητά από τις δικές τους…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet