Και το Όσκαρ εμπάθειας πάει… στο Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πρόσωπα

Και το Όσκαρ εμπάθειας πάει… στο Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης

Το ότι το 2016 δεν ξεκίνησε καλά για το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης το γράψαμε μόλις πριν λίγες μέρες (Μόνο με το… δεξί δεν μπήκε στο 2016 το Δημ. Συμβ. Λυκόβρυσης-Πεύκης). Το ότι, όπως πηγαίνει το πράγμα, κάθε συνεδρίαση αποδεικνύεται χειρότερη από την προηγούμενη, το διαπιστώσαμε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, οπότε χρειάστηκαν δύο διακοπές της συνεδρίασης από τον πρόεδρο του Σώματος, Κωνσταντίνο Νικολιδάκη, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να κατέβουν οι τόνοι, σε μία συνεδρίαση – ντροπή για τα δημοτικά πράγματα της πόλης.

Επεισόδια (φωτό1)

Η αλήθεια είναι ότι στο ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ προβληματιστήκαμε αρκετά για το εάν θα έπρεπε να ανεβάσουμε αποσπάσματα από το video που κατέγραψε τα όσα ακούστηκαν μεταξύ συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων. Σίγουρα κάτι τέτοιο θα εξασφάλιζε υψηλή επισκεψιμότητα, αφού, δυστυχώς, η αρνητική ειδησεογραφία είναι αυτή που «πουλά» περισσότερο. Ωστόσο, σε πρώτη φάση, θα αποφύγουμε τον πειρασμό, αφού σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και κατ’ αναλογία και για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, θα πρέπει όλοι να αναδεικνύουμε αυτά που μας ενώνουν και όχι όσα μας χωρίζουν.

Επεισόδια (φωτό2)
Από την άλλη, θα πρέπει και οι συγκεκριμένοι «πρωταγωνιστές» των επεισοδίων στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης (γιατί θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν ευθύνονται όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι για τη θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει το Σώμα) να αντιληφθούν ότι οι πολίτες δεν τους ψήφισαν για να λύσουν τις όποιες προσωπικές εμπάθειες προφανώς έχουν μεταξύ τους, αλλά για να επιλύσουν τα προβλήματα της πόλης.

Επεισόδια (φωτό3)

Κάτι που ίσως να είχαν αντιληφθεί, εάν ο θόρυβος που ξεσήκωσε ο καβγάς τους δεν τους είχε εμποδίσει ν’ ακούσουν τη μάταιη έκκληση μίας γυναίκας που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση από τα έδρανα των πολιτών, η οποία απαυδισμένη φώναξε: «Σεβαστείτε λίγο και όσους βρισκόμαστε εδώ».

Επεισόδια (φωτό4)

Ας ελπίσουμε ότι το κλίμα σύντομα θα αναστραφεί και οι αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης θα περιοριστούν αποκλειστικώς σε πολιτικό επίπεδο και θα μπει οριστικό τέλος στις προσωπικές αψιμαχίες και στα «χτυπήματα κάτω από τη μέση».

Ελπίζουμε…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet