Μειοψηφία προς Νικολιδάκη: Ευτυχώς που φεύγεις από πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Πρόσωπα

Μειοψηφία προς Νικολιδάκη: Ευτυχώς που φεύγεις από πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Η τελευταία παρουσία του κ. Κωνσταντίνου Νικολιδάκη στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στη συνεδρίαση της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου 2017, μόνο… ήρεμα δεν πέρασε (Κι… εγένετο (δια)παραταξιακή με μόνο μία παράταξη στη Λυκόβρυση – Πεύκη!). Κάτι που, βέβαια, δεν εξέπληξε, αφού η πλειονότητα των συνεδριάσεων του συγκεκριμένου Σώματος στα πρώτα 2,5 χρόνια της παρούσης δημοτικής θητείας κύλησε μέσα σε εντάσεις, προσωπικές αντιπαραθέσεις, προσβολές και άλλα πολλά ευτράπελα.

Και μπορεί ο δήμαρχος να στήριξε απόλυτα τον πρόεδρο και να είπε ότι εκτέλεσε άψογα τα καθήκοντά του, μπορεί ο ίδιος να δήλωσε υπερήφανος για τη θητεία του, ωστόσο η εικόνα των δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας να τον καταγγέλλουν «εν χορώ»  για «θεσμικά ατοπήματα» και «φασισμό» (για να επικαλεστούμε τους πιο… ανώδυνους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν) και να του λένε ότι «ευτυχώς που αποχωρείς από τη θέση του προέδρου του Σώματος», μάλλον δεν θα πρέπει να ικανοποίησε τον κ. Νικολιδάκη.

Εξάλλου, φανταζόμαστε πως και ο ίδιος γνωρίζει ότι, όταν βρίσκεσαι σε θέσεις όπως αυτή του προέδρου ενός Δημοτικού Συμβουλίου, αξία έχει το πώς κρίνουν τη θητεία σου οι πολιτικοί σου αντίπαλοι και όχι τα μέλη της παράταξής σου. Όπως, επίσης, φρονούμε ότι γνωρίζει πως όταν ένα Δημοτικό Συμβούλιο λειτούργησε όπως λειτούργησε αυτό της Λυκόβρυσης – Πεύκης τα τελευταία 2,5 χρόνια, ο πρώτος που φέρει την ευθύνη είναι αυτός που θεσμικά έχει τον πρώτο λόγο για την εύρυθμη λειτουργία του…

Ας ελπίσουμε ότι η συνέχεια θα είναι διαφορετική, προς όφελος του ίδιου του οργάνου, αλλά και των συμφερόντων των δημοτών. Αν, μάλιστα, επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον κ. Νικολιδάκη στην προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, υπάρχουν όλα τα εχέγγυα ότι μάλλον κάτι θ’ αλλάξει.

Ωστόσο, όλα θα πρέπει ν’ αποδεικνύονται στην πράξη και σε αυτό το σημείο δεν θα συμφωνήσουμε με τη «δολοφονική» ατάκα δημοτικού συμβούλου, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Τρίτης, ότι «μετά από όσα ζήσαμε με τον συγκεκριμένο πρόεδρο αυτά τα 2,5 χρόνια, δεν υπάρχει κάτι χειρότερο να δούμε». Για να μην πούμε ότι ακόμη δεν έχουμε πειστεί ότι αυτή η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει «πιάσει πάτο» από πλευράς πολιτικής απαξίωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet