Μεμονωμένο γεγονός ή αρχή “θερμού” επεισοδίου μεταξύ Γ. Πατούλη & Μ. Διακολιού;
Πρόσωπα

Μεμονωμένο γεγονός ή αρχή “θερμού” επεισοδίου μεταξύ Γ. Πατούλη & Μ. Διακολιού;

Την… τιμητική της είχε η δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας (Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι) Μαίρη Διακολιού στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, καθώς το όνομά της βρέθηκε πολλές φορές στο στόμα του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Η συγκεκριμένη σύμβουλος δεν ήταν η πρώτη φορά που λάμβανε τον λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αντιθέτως, από την αρχή της νέας δημοτικής περιόδου έχει κάνει πολλές παρεμβάσεις και για διάφορα θέματα που απασχολούν την πόλη, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει τον εκνευρισμό του δημάρχου. Στην προαναφερόμενη συνεδρίαση, ωστόσο, ο δήμαρχος την «κάρφωνε» σχεδόν σε κάθε παρέμβασή της πάνω σε κάποιο από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ήταν, μάλιστα, τόσο μεγάλη η διάθεση του κ. Γ. Πατούλη να την… πει στη σύμβουλο της μείζονος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της στις διοικήσεις του πρώην δημάρχου Παναγιώτη Τζανίκου, ώστε κάποια στιγμή δεν απέφυγε την κάπως χονδροειδή ειρωνεία. Γεγονός που προκάλεσε τον εύλογο εκνευρισμό της κ. Μ. Διακολιού, η οποία κάλεσε τον δήμαρχο να είναι περισσότερο προσεκτικός όταν αναφέρεται στο πρόσωπό της.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε στο άμεσο μέλλον εάν πρόκειται για ένα μεμονωμένο επεισόδιο ή την απαρχή δημιουργίας μίας «θερμής» σχέσης μεταξύ δημάρχου και της εν λόγω δημοτικής συμβούλου. Πάντως, τόσο ο δήμαρχος όσο και η κ. Μ. Διακολιού δεν διστάζουν να «σηκώνουν το γάντι», όποτε αυτό πέφτει επί της πολιτικής σκηνής…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet