Μιλτιάδης Καρπέτας: Η κυβέρνηση θέλει να διαλύσει την Αυτοδιοίκηση
Πρόσωπα

Μιλτιάδης Καρπέτας: Η κυβέρνηση θέλει να διαλύσει την Αυτοδιοίκηση

Σκληρή επίθεση κατά των χειρισμών της κυβέρνησης σε θέματα Αυτοδιοίκησης εξαπέλυσε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία 94FM».

Ο κ. Μιλτιάδης Καρπέτας ανέφερε ότι απώτερος σκοπός της κυβέρνησης, εάν προχωρήσει στην εφαρμογή της απλής αναλογικής στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι «η πλήρης διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», προσθέτοντας ότι οι «ένοικοι» του Μεγάρου Μαξίμου κινούνται στη λογική του «ό,τι δεν μπορούμε να ελέγξουμε, να το διαλύσουμε…».

«Ο καυγάς είναι για το πάπλωμα και εν προκειμένω το πάπλωμα είναι η απλή αναλογική», υποστήριξε ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της ΚΕΔΕ, δηλώνοντας σύμφωνος με την επιλογή του προεδρείου του κορυφαίου θεσμικού οργάνου της Αυτοδιοίκησης α’ βαθμού ν’ αποχωρήσει από τον διάλογο για την αναθεώρηση του «Καλλικράτη».

«Όταν καλείσαι να παίξεις τον ρόλο του κορόιδου, καλύτερα ν’ αποχωρήσεις», ήταν η χαρακτηριστική φράση του δημάρχου της Μεταμόρφωσης.

Πάντως, ακόμη κι αν εφαρμοστεί το μέτρο της απλής αναλογικής, ο κ. Καρπέτας θα δώσει το «παρών», ως υποψήφιος, και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, αφού η λογική της παραίτησης δεν τον εκφράζει, όπως σημειώνει…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet