Πρόσωπα

Μόνο που δεν αρπάχθηκαν στα χέρια Δ. Στεργίου-Καψάλης και Ν. Κοσμοπούλου

Με μεγάλη ένταση ξεκίνησε τις εργασίες του το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης μετά την ανάπαυλα του Πάσχα. Η ατμόσφαιρα «ηλεκτρίστηκε» από το ξεκίνημα της συνεδρίασης της Τρίτης 24 Απριλίου 2018, στα προ ημερησίας θέματα, με την κόντρα μεταξύ του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη και της επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της μείζονος μειοψηφίας, Νατάσσα Κοσμοπούλου, να λαμβάνει σοβαρή διάσταση, με την πρόεδρο του Σώματος, Ευαγγελία Μπουσίου, να μην καταφέρνει -παρά τις συνεχείς προσπάθειές της- ν’ αποκαταστήσει την… τάξη.

Ιδιαίτερα μετά την «αιχμή» της κ. Κοσμοπούλου για την οικονομική διαχείριση της διοίκησης, η «μπάλα χάθηκε». Απευθυνόμενοι ο ένας στον άλλον στον ενικό αριθμό, με υποτιμητικές εκφράσεις του τύπου «μην ξύνεσαι», «κάτσε εκεί μωρή», «σε λυπάμαι», «ό,τι λες είναι βλακείες», «έρχεσαι εδώ και πουλάς φρου φρου» κ.λπ., οι δύο επικεφαλής βρέθηκαν ένα στάδιο πριν αρχίσουν να χρησιμοποιούν εκφράσεις, που θα έπρεπε να καλυφθούν με το ηχητικό «μπιμπ» στο βίντεο που παραθέτουμε.

Και αν στη συγκεκριμένη αντιπαράθεση η επικεφαλής της παράταξης Συμπολιτεία, παρά τον υψηλό τόνο της φωνής της, έδειχνε γενικότερα ψύχραιμη, δεν συνέβη το ίδιο με τον δήμαρχο, που δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του και, μάλιστα, όλη η στάση του σώματός του αποκάλυπτε την επιθετική του διάθεση προς την κ. Κοσμοπούλου.

Να ήταν, άραγε, ένα μεμονωμένο γεγονός ή, μπαίνοντας στη μακρά προεκλογική περίοδο προς τις εκλογές της 13ης Οκτωβρίου 2019, θα ζήσουμε κι άλλες τέτοιες σκηνές στην αίθουσα συνεδριάσεων της οδού Καλαμβόκη 2Α, στα Μελίσσια;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet