Ξεκίνημα με το… αριστερό στο Δημ. Συμβούλιο
Πρόσωπα

Ξεκίνημα με το… αριστερό στο Δημ. Συμβούλιο

Μάλλον δεν ευτύχησαν στην πρώτη, μετά τις εκλογές, παρέμβασή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης-Πεύκης οι νεο-εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Μανόλης Πάγκαλος (ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ) και Δημήτρης Κωνστάντος (ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ.-). Η πολύωρη συζήτηση στη συνεδρίαση του Σώματος, την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014, αφορούσε στο “καυτό” θέμα της πώλησης του ακινήτου του ΕΘΙΑΓΕ στη Λυκόβρυση από το ΤΑΙΠΕΔ και η πρόεδρος του Σώματος έδωσε τον λόγο στους δύο άνδρες προκειμένου να κάνουν μία σύντομη παρέμβαση, εφόσον θα κληθούν και οι ίδιοι να αντιμετωπίσουν το ζήτημα από την 1η Σεπτεμβρίου, οπότε και θα αναλάβουν καθήκοντα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ωστόσο, το σχόλιο του κ. Μ. Πάγκαλου “για παθογένεια του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου” και οι αναφορές του κ. Δ. Κωνστάντου στην εξέλιξη της συνάντησης ενημέρωσης που είχαν με τον δήμαρχο για το επίμαχο θέμα, αλλά και στη μη νομιμοποίηση του παρόντος Συμβουλίου να λάβει απόφαση επί του συζητούμενου θέματος ξεσήκωσαν τη μήνιν των συναδέλφων τους, που θεώρησαν ότι με τη στάση τους οι δύο άνδρες προσέβαλαν το Σώμα.

Μένει να αποδειχθεί εάν επρόκειτο για μια ατυχή στιγμή, όπου οι δύο σύμβουλοι λειτούργησαν περισσότερο με τον “ζήλο των νεοφώτιστων” ή όντως στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα ακολουθήσουν… αιχμηρή πολιτική σε ό,τι αφορά τις τοποθετήσεις τους σχετικά με τα προβλήματα της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet