Ο δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος διευκρινίζει τι είναι και τι δεν είναι η παράταξή του…
Πρόσωπα

Ο δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος διευκρινίζει τι είναι και τι δεν είναι η παράταξή του…

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, με μια προσεκτικά -είναι η αλήθεια- διατυπωμένη επιστολή προς τους αυτοδιοικητικούς συντάκτες, τους κάλεσε πρόσφατα όταν αναφέρονται στη δημοτική παράταξη στην οποία είναι επικεφαλής (Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής), να τη χαρακτηρίζουν ως «ανεξάρτητη δημοτική κίνηση».

Αν και προσπαθήσαμε να το ψάξουμε, δεν βρήκαμε ποιοι λόγοι ώθησαν τον κ. Γιάννη Σταθόπουλο στην αποστολή της συγκεκριμένης επιστολής. Οι «κακές γλώσσες» κάποιων δημοτικών συμβούλων του Δήμου υποθέτουν ότι πρόκειται για μια προσπάθεια του δημάρχου να διαχωρίσει τη θέση του από τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο είχε στηριχθεί στις προηγούμενες εκλογές, προκειμένου να «γλυτώσει» από τη φθορά του κυβερνώντος κόμματος, ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου του 2019.

Άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι αποδίδουν την κίνηση σε προσπάθεια διατήρησης κάποιων ενδοπαραταξιακών ισορροπιών.

Σε κάθε περίπτωση, ήταν μια ασυνήθιστη πρωτοβουλία, η οποία καλόπιστα δημιουργεί το εξής απλό ερώτημα: Αν μια δημοτική παράταξη πολιτεύεται στην πράξη με ανεξαρτησία και αυτό αποτυπώνεται στη συνείδηση των δημοτών, έχει ανάγκη να γράφει στην προμετωπίδα της ότι είναι ανεξάρτητη και να το… υπενθυμίζει στους αυτοδιοικητικούς συντάκτες;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet