Ο Ιβάν Σαββίδης οπλοφορεί, αλλά η Ελλάδα «πυροβολεί τα πόδια της»…
Πρόσωπα

Ο Ιβάν Σαββίδης οπλοφορεί, αλλά η Ελλάδα «πυροβολεί τα πόδια της»…

Η εικόνα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη να κάνει «ντου» στο γήπεδο της Τούμπας, φέροντας το προσωπικό του «κουμπούρι», ενώ διεξαγόταν το ντέρμπι του δικέφαλου του Βορρά με την ΑΕΚ, έκανε τον γύρο του κόσμου, κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποτέλεσε καθημερινό θέμα συζητήσεων μεταξύ ποδοσφαιρόφιλων και μη.

Α, συγγνώμη, ξεχάσαμε, προκάλεσε και την αντίδραση της επίσημης Πολιτεία η οποία «απείλησε», για άλλη μια φορά, ότι θα εξυγιάνει τον χώρο του ποδοσφαίρου, γιατί «δεν πάει άλλο»!!!

Δεν θυμόμαστε ποια φορά θα είναι αυτή που η επίσημη Πολιτεία θα «βάλει βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο», στέλνοντας στα σπίτια τους (ή στη φυλακή) όσους εδώ και χρόνια κερδοσκοπούν και στήνουν απίστευτες «μπίζνες» πάνω στο δημοφιλέστερο άθλημα στη χώρα μας.

Πόσο θα θέλαμε να το πιστέψουμε! Πόσο θα μας ξάφνιαζε ευχάριστα να διαπιστώσουμε ότι αυτή τη φορά οι «αρμόδιοι» θα κάνουν πράξη τις «απειλές» τους! Μας εμποδίζουν όμως οι παλαιότερες δηλώσεις τους για τις «εξαιρετικές υπηρεσίες» του εν λόγω παράγοντα στην Ελλάδα, για την «προσφορά» του στο εγχώριο επιχειρηματικό γίγνεσθαι κ.λπ.

Απλώς παραθέτουμε την επίσημη αιτιολόγηση για την πολιτογράφηση του κ. Ιβάν Σαββίδη ως Έλληνα υπηκόου, όπως αναγράφηκε στο σχετικό Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και αφήνουμε τα σχόλια σ’ εσάς…

Το ΦΕΚ με την ελληνοποίηση του Ιβάν Σαββίδη.

«…το γεγονός ότι ο ομογενής αλλοδαπός Ιβάν Σαββίδης προσέφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς προώθησε τη διατήρηση της ελληνικής συνείδησης και του ελληνικού ιδεώδους στον χώρο των ομογενών μας στη Ρωσία και τις χώρες της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συνέβαλε στην ενδυνάμωση της απανταχού ορθοδοξίας και επέδειξε πλούσιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο και ενεργό συμμετοχή και συνδρομή στη ζωή της σύγχρονης Ελλάδας, συντρέχει η προϋπόθεση εφαρμογής της ανωτέρω διάταξης του άρθρου 13 του Ν. 3284/2004.

»4. Με πρόταση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, αποφασίζουμε: Πολιτογραφούμε ως Έλληνα υπήκοο τον ομογενή αλλοδαπό ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet