Ο Τ. Μαυρίδης παρακολουθεί «σιωπηλά» τις «ηχηρές» εξελίξεις στον Δήμο του
Πρόσωπα

Ο Τ. Μαυρίδης παρακολουθεί «σιωπηλά» τις «ηχηρές» εξελίξεις στον Δήμο του

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό του στη διοίκηση του Δήμου. Το κλίμα μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της παράταξής του μόνο «ρόδινο» δεν είναι, ενώ τα «αλληλοκαρφώματα» δίνουν και παίρνουν.

Ιδιαίτερα το θέμα που έχει προκύψει με το νομικό πρόσωπο ΠΕΑΠ (Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός), με αφορμή το εργασιακό καθεστώς στο Δημοτικό Ωδείο της Πεύκης, «πυροδότησε» νέο κύκλο αντιπαραθέσεων, στον οποίο παρενέβη και η τέως πρόεδρος του νομικού προσώπου, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ασκώντας σκληρή κριτική στον νυν επικεφαλής του ΠΕΑΠ, Χρήστο Φωτίδη.

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε και το σοβαρό ατύχημα εργαζομένου στην Καθαριότητα του Δήμου, το οποίο συνοδεύτηκε από καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων για τις συνθήκες ασφαλείας στο συγκεκριμένο τομέα, με τη διοίκηση να παραμένει «σιωπηλή» και για τα δύο γεγονότα.

Αντίστοιχα «σιωπηλή» παραμένει και για τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για το ΠΕΑΠ, αφήνοντας την όποια κριτική ν’ ασκείται στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, η σιωπή του δημάρχου δεν μπορεί να διατηρηθεί για πολύ. Ήδη, δημόσια, του ασκούνται πιέσεις να πάρει θέση για τα τεκταινόμενα και όσο και να θέλει να κρατήσει τα ζητήματα που έχουν προκύψει «χαμηλά», στο τέλος αναγκαστικά θα πρέπει να παρέμβει.

Σε κάθε περίπτωση είναι φανερό ότι το μέτωπο στο εσωτερικό της διοίκησης κάθε άλλο παρά αρραγές είναι, κάτι που προβληματίζει σοβαρά τον κ. Τ. Μαυρίδη, αφού έχει μπροστά του ακόμη δύο χρόνια θητείας, που μόνο «ανέφελα» δεν φαίνεται να περάσουν…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet