«Ρεσιτάλ» Γεράσιμου Βλάχου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Παρασκευής
Πρόσωπα

«Ρεσιτάλ» Γεράσιμου Βλάχου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Παρασκευής

Πραγματικά απολαυστικός ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής στη συνεδρίαση της Τετάρτης 11 Μαρτίου 2015. Σε μεγάλα κέφια από την αρχή της συζήτησης και με χιούμορ που προκάλεσε πολλές φορές ξεσπάσματα γέλιου στο Σώμα, ο κ. Γεράσιμος Βλάχος κατάφερε να κρατήσει… χαμηλά τις όποιες εντάσεις πήγαιναν να προκληθούν.

Ακόμη και τη στιγμή που δέχθηκε τα υπονοούμενα από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, πρώην δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, για τους συγγενικούς δεσμούς του με τον δήμαρχο (ο κ. Β. Ζορμπάς τον κατηγόρησε για οικογενειοκρατία), εκείνος αντέδρασε με υποδειγματικό τρόπο, επιστρατεύοντας για άλλη μια φορά το χιούμορ του.

Βέβαια, και η γενικότερη ατμόσφαιρα στο Σώμα ήταν πιο… χαλαρή από τις προηγούμενες φορές (χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξαν σοβαρές τοποθετήσεις επί των σημαντικών θεμάτων που συζητήθηκαν), δίνοντας μία πιο πολιτικά πολιτισμένη νότα σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο που μας έχει συνηθίσει σε σκληρές αντιπαραθέσεις.

Αν, μάλιστα, ο κ. Γ. Βλάχος καταφέρει -με την απαραίτητη βοήθεια σε αυτό και των συναδέλφων του- να «μαζέψει» κάπως και τη διαδικασία, ώστε οι συνεδριάσεις να μην ολοκληρώνονται (ή να μην διακόπτονται για να συνεχιστούν την επομένη) στις πρώτες πρωινές ώρες, τότε όντως θα του αξίζει άλλη μία επαινετική αναφορά στη στήλη «Πρόσωπα» του enypografa.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet