Σε ρόλο θεατή ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης;
Πρόσωπα

Σε ρόλο θεατή ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης;

Αίσθηση έχει προκαλέσει η στάση του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, ο οποίος δείχνει να τηρεί ανεξήγητη σιωπή την ώρα που το πολιτικό σκηνικό στην πόλη έχει «πάρει φωτιά».

Ειδικότερα, ο τέως δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός επιτίθεται στην πρώτη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλο του Δήμου και πρόεδρο του ΠΕΑΠ, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, για την απόφασή της να προχωρήσει σε διαχειριστικό έλεγχο στο Νομικό Πρόσωπο (ο έλεγχος αφορά στην περίοδο κατά την οποία τη διοίκηση στον Δήμο ασκούσε ο κ. Δ. Φωκιανός) και για το θέμα του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης, βάζοντας επίσης στο «κάδρο» τον πρώην δήμαρχο Πεύκης, Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και τον επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρη Κωνστάντο (Νέο «τρίγωνο» έντασης για ΠΕΑΠ και στο… βάθος το δημοτικό στάδιο Πεύκης).

Οι δύο τελευταίοι, με ξεχωριστές ανακοινώσεις (Γ. Θεοδωρακόπουλος: Γιατί φοβάται τους ελέγχους ο κ. Δ. Φωκιανός;), απαντούν, στο ίδιο σκληρό ύφος, στον κ. Δ. Φωκιανό, ενώ ο κ. Δ. Κωνστάντος καταθέτει ήδη τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου του ΠΕΑΠ στον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και προαναγγέλλει την κατάθεση αγωγής κατά του δημάρχου και των 16 από τους 17 δημοτικούς συμβούλους (Στον γεν. επιθ. Δημ. Διοίκησης ο διαχειριστικός έλεγχος του ΠΕΑΠ) που πρωτοστάτησαν στο ψήφισμα της 10ης Νοεμβρίου 2015 (Δ. Κωνστάντος: Επιλέξαμε διαφάνεια – Επέλεξαν συγκάλυψη και συκοφαντία).

Και μέσα σε όλο αυτόν τον πανικό… ουδέν νεώτερον από το γραφείο του δημάρχου.

Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές είναι φρόνιμο να αφήνεις να καταλαγιάσει η «ανακατωσούρα» και να πάρεις μετά θέση στα γεγονότα. Ωστόσο, είναι εξίσου αλήθεια ότι, αν «αρπάξει για τα καλά η φωτιά» ίσως είναι αργά για να επιχειρήσεις την… κατάσβεση.

Ας ελπίσουμε ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων θα επισκεφθεί και τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, βοηθώντας να χαμηλώσουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης, που μόνο την προάσπιση των συμφερόντων των δημοτών δεν εξυπηρετεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet