Τα… είπαν σε υψηλούς τόνους Π. Βραχνός και Λ. Μαγιάκης στο Δ.Σ. Αμαρουσίου
Πρόσωπα

Τα… είπαν σε υψηλούς τόνους Π. Βραχνός και Λ. Μαγιάκης στο Δ.Σ. Αμαρουσίου

Κάτι δεν πήγε καλά μεταξύ του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Παναγιώτη Βραχνού και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, Ενότητα Ανατροπή και Έργο για Μαρούσι, Λευτέρη Μαγιάκη, στη συνεδρίαση του Σώματος την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018.

Αφορμή στάθηκε η επιλογή του κ. Βραχνού να μην δώσει τον λόγο σε έναν πολίτη για να τοποθετηθεί σε θέμα που συζητείτο στη συνεδρίαση. Ο κ. Μαγιάκης απαιτούσε, σε έντονο ύφος, από τον πρόεδρο να δώσει τον λόγο, εκείνος -σε εξίσου έντονο ύφος- το αρνιόταν, με αποτέλεσμα ο επικεφαλής της Ενότητας να τον κατηγορήσει για «αντιδημοκρατική» συμπεριφορά.

Βέβαια, η αφορμή του διαπληκτισμού τους αυτή καθεαυτή δεν θα δικαιολογούσε τον εκνευρισμό του κ. Μαγιάκη (εξάλλου το σχετικό θέμα έτυχε της ομόφωνης απόφασης του Σώματος), εάν δεν είχαν προηγηθεί, σε άλλες φάσεις της συνεδρίασης, «ενοχλητικές» παρατηρήσεις από τον κ. Βραχνό προς τον επικεφαλής της μείζονος, του τύπου ότι μιλά εκτός θέματος ή ότι επιχειρεί να «λαϊκίσει», οι οποίες και έδειχναν να εκνευρίζουν τον κ. Μαγιάκη.

Τελικώς, οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι ύψωσαν για κάποια λεπτά τις φωνές τους ο ένας στον άλλον, χωρίς ωστόσο να ξεφύγουν από το πλαίσιο της κοσμιότητος που διακρίνει και τους δυο τους. Κι εδώ είναι το περίεργο, καθώς τόσο ο κ. Βραχνός, όσο και ο κ. Μαγιάκης είναι άνθρωποι ήπιων τόνων, που δεν συνηθίζουν να χάνουν τον αυτοέλεγχό τους. Επίσης, είναι και οι δυο τους έμπειροι αυτοδιοικητικοί και, μάλλον, θα καταφέρουν στο εγγύς μέλλον ν’ αποδείξουν ότι το μεταξύ τους επεισόδιο ήταν μια ατυχής «παρένθεση»…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet