Τάσος Μαυρίδης: Ξεκίνημα με το… δεξί στη Λυκόβρυση-Πεύκη
Πρόσωπα

Τάσος Μαυρίδης: Ξεκίνημα με το… δεξί στη Λυκόβρυση-Πεύκη

Ο νέος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης χαρακτηρίζεται από τον ήπιο χαρακτήρα του και τις, συνήθως, χαμηλών τόνων παρεμβάσεις του. Ωστόσο, αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα του δεν φαίνεται, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της θητείας του, να τον εμποδίζουν να κινείται γρήγορα σε ό,τι αφορά τόσο την ενημέρωσή του επί σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο του (βλέπε Επιθεώρησε τις εργασίες στις αθλητικές εγκαταστάσεις ο Τ. Μαυρίδης), όσο και στην άμεση αντιμετώπιση εκκρεμοτήτων (βλέπε Έτοιμα, από πλευράς υποδομών, τα σχολεία Λυκόβρυσης-Πεύκης).

Μάλιστα, το γεγονός ότι και οι δύο παρεμβάσεις του… ακουμπούν, κατά κύριο λόγο, στο κομμάτι της νέας γενιάς είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο, αφού πάντοτε, αλλά ακόμη περισσότερο στη σημερινή δυσμενή συγκυρία, το πρώτιστο μέλημα είναι να δοθούν κίνητρα στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι θα κληθούν να οικοδομήσουν την Ελλάδα του αύριο.

Ξεκίνημα με το… δεξί (κι αυτό όχι με κομματική αναφορά), λοιπόν, για τον δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης και μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet