«Φαρμακερό» σχόλιο Λ. Κοντουλάκου προς Δ. Στεργίου-Καψάλη για το Α.Τ. Πεντέλης
Πρόσωπα

«Φαρμακερό» σχόλιο Λ. Κοντουλάκου προς Δ. Στεργίου-Καψάλη για το Α.Τ. Πεντέλης

«Φαρμακερό», αλλά και εύστοχο, το σχόλιο του ανεξάρτητου πλέον δημοτικού συμβούλου Πεντέλης Λευτέρη Κοντουλάκου, εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, για την αστυνόμευση στην Πεντέλη.

Με αφορμή την επιστολή που απέστειλε ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, μέσω της οποίας διαμαρτύρεται για την ελλιπή αστυνόμευση της περιοχής, ο κ. Κοντουλάκος θυμίζει αφ’ ενός τη μη αποδοχή της λύσης από πλευράς δημάρχου για τη δωρεάν στέγαση του Α.Τ. Πεντέλης, ώστε να μην φύγει από την πόλη και τον πρόσφατο αποχαρακτηρισμό οικοπέδου, που προοριζόταν για τη στέγαση του Α.Τ. Πεντέλης.

Στο σχόλιο που ανήρτησε ο κ. Κοντουλάκος αναφέρει:

«Στην αρχή σου βρίσκουν την λύση για το που θα πρέπει να στεγαστεί δωρεάν το ΑΤ Πεντέλης ώστε να μην φύγει από την πόλη… δεν τους ακούς, αποχαρακτηρίζεις την προηγούμενη εβδομάδα το οικόπεδο που είχε ψηφιστεί για αστυνομικό τμήμα και δαπανήθηκε μελέτη περί των 110.000€, άρα δεν σε ενδιαφέρει η αστυνομία στην Πεντελη …. και χθες στέλνεις επιστολή στον υπουργό δημόσιας τάξης κύριο Τόσκα ότι η Πεντέλη είναι ξέφραγο αμπέλι…. ταιριάζει γάντι η συμπεριφορά σου με την παραβολή των μωρών παρθένων που στην ουσία τι λέει, πως δεν τους ενδιέφερε και πολύ αν ερχότανε ο Νυμφίος και γι αυτό δεν είχαν λάδι στα λυχνάρια τους!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας».

Η ανάρτηση του Λ. Κοντουλάκο για το Α.Τ. Πεντέλης.

Γίνεται εμφανές ότι τόσο ο κ. Κοντουλάκος, όσο και τα άλλα στελέχη που εγκατέλειψαν νωρίτερα την αυτοδιοικητική παράταξη του δημάρχου, από τη στιγμή «που άνοιξαν την πόρτα» και έφυγαν, δεν πρόκειται να «χαριστούν» στον κ. Στεργίου και θα φροντίζουν να του θυμίζουν όλα όσα υποστήριζε προεκλογικώς και -όπως οι ίδιοι πιστεύουν- εγκατέλειψε μετεκλογικώς…

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς θ’ αντιδράσει ο κ. Στεργίου σε αυτές τις επιθέσεις, οι οποίες -πιθανολογούμε- θα αυξηθούν όσο θα πλησιάζουμε στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet