Ανεβάζει τους τόνους της κριτικής προς τη διοίκηση Σταθόπουλου ο Ανδρέας Γκιζιώτης
Πρόσωπα

Ανεβάζει τους τόνους της κριτικής προς τη διοίκηση Σταθόπουλου ο Ανδρέας Γκιζιώτης

Συνεδρίαση τη συνεδρίαση, ο Ανδρέας Γκιζιώτης ανεβάζει τους τόνους της κριτικής προς τη δημοτική Αρχή του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν χάνει την ευκαιρία να στηλιτεύει τη διοίκηση για την «πλήρη υποταγή της στα… κελεύσματα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ», αλλά και να την κατηγορεί ότι, παρά την προεκλογική «διαφήμιση» της συνεργασίας με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, μετεκλογικώς επιλέγει να ενεργεί «μονομερώς», χωρίς καμία ενημέρωση των υπόλοιπων συνδυασμών.

Οι τοποθετήσεις του Α. Γκιζιώτη φαίνεται να ενοχλούν ιδιαίτερα, αλλά και να στενοχωρούν, τον δήμαρχο της πόλης, ο οποίος πολλές φορές του έχει προσάψει ότι «αδικεί με την κριτική του την προσπάθεια της δημοτικής Αρχής». Τελευταίως, μάλιστα, στα λεγόμενα του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, αντιδρούν έντονα και άλλοι σύμβουλοι της διοίκησης. Έτσι, στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν ο Α. Γκιζιώτης έκανε λόγο για «διαδικασίες που εγείρουν υποψίες», αναφερόμενος στην καταρχήν έγκριση αγοράς ακινήτου για πολιτιστικό χώρο (Και ο Πολιτισμός χωρίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής), αρκετοί σύμβουλοι την πλειοψηφίας «έβαλαν» εναντίον του, με την πιο οξεία αντίδραση να εκδηλώνεται από την πρόεδρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Τερψιχόρη Γκιόκα, η οποία «απαγόρευσε» οποιοδήποτε υπονοούμενο εναντίον της ίδιας ή των συναδέλφων της.

Σε κάθε περίπτωση, ο Α. Γκιζιώτης μόνο εύκολος πολιτικός αντίπαλος δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού όντας χρόνια στο αυτοδιοικητικό κουρμπέτι και με πολύ καλή γνώση της ιστορίας της Αγίας Παρασκευής και όχι μόνο, μπορεί με μεγάλη άνεση να φέρει σε δύσκολη θέση οποιαδήποτε διοίκηση. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, δείχνει προθυμία να συμμετάσχει σε πρωτοβουλίες και να καταθέσει προτάσεις για θέματα που αφορούν στο γενικότερο μέλλον της πόλης και, ίσως, σε αυτό το σημείο να πρέπει η δημοτική Αρχή να αναζητήσει τρόπους προσέγγισής του…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet