Γ. Σταθόπουλος: Το Ασφαλιστικό πλήττει τις επόμενες γενιές…
Πρόσωπα

Γ. Σταθόπουλος: Το Ασφαλιστικό πλήττει τις επόμενες γενιές…

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, απαντά στις εντεινόμενες πιέσεις από πλευράς μειοψηφίας (Κατεπείγουσα σύγκληση του Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής ζητεί ο Ανδρ. Γκιζιώτης, Άμεση σύγκληση Δ.Σ. ζητεί από τον δήμαρχο και ο Β. Ζορμπάς, Κατεπείγουσα σύγκληση του Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής ζητούν και οι Φυσάει Κόντρα) για έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να εκδοθεί ψήφισμα κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που επιχειρείται, άρον άρον, να περάσει από τη Βουλή το Σαββατοκύριακο.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται λόγος για την έλλειψη απαρτίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 25ης Απριλίου, που απέτρεψε τη συζήτηση επί του ψηφίσματος συμπαράστασης στους εργαζομένους του Δήμου.

Γεγονός είναι ότι ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, η παράταξη του οποίου στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναμφίβολα αισθάνεται την πίεση που δημιουργεί η αναστροφή του κλίματος απέναντι σε ένα κόμμα που «ανακρούει πρύμναν» σε όσα προεκλογικώς υποσχόταν. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, δείχνει ν΄ αναγνωρίζει ότι τα υπό λήψη μέτρα, πλήττουν όχι μόνο τους πολίτες σήμερα, αλλά και τις επόμενες γενιές… Κι αυτό, αναμφίβολα, πιστώνεται υπέρ του…

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής:

Το Νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό που εισήχθη προς ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι αποτέλεσμα του 3ου Μνημονίου που ψήφισε η πλειοψηφία του και προϋπόθεση της αναμενόμενης αξιολόγησης. Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας πλήρη γνώση ότι το συγκεκριμένο Νομοσχέδιο πλήττει τους εργαζόμενους του Δήμου και τους συμπολίτες μας (ιδιαίτερα τις μελλοντικές γενιές), στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όλους όσοι θίγονται και απαιτούμε μεταρρυθμίσεις που ως στόχο θα έχουν την ισονομία και την κοινωνική Δικαιοσύνη.

Διευκρινίζω παράλληλα, ότι η έλλειψη απαρτίας με την απουσία και της αντιπολίτευσης οδήγησε στην αναβολή της συνεδρίασης του Δ.Σ. της 25ης Απριλίου 2016 και συνεπακόλουθα στη μη λήψη απόφασης ψηφίσματος συμπαράστασης στους εργαζόμενους.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet